polim مدیر استارتر عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 70 عنوان بارداری 127 بازدید | 8 پست خانوما این سونو ای که من گرفتم طبیعی مشکلی نداره؟ چرا میگن اندازه فولیکول باید بنویسه پس چرا برای من نزده یعنی ندارم؟😟 خسس_تتت-تههه💔 1401/10/24 | 19:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_parichehr_ عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 2165 عزیزم تنبلی تخمدان داری؟؟ برام دعا کنید مادر بشم😪خدایا آرزوی بچگیهامو محقق کن🥺 و خداوند آنچه را که به ما گذشت، جبران خواهد کرد🌿❣️
polim مدیر استارتر عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 70 چرا من نمیتونم تاپیک بزنم؟ نمیدونم واسه چی نمیتونی؟ خسس_تتت-تههه💔
polim مدیر استارتر عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 70 عزیزم تنبلی تخمدان داری؟؟ تنبلی تخمدان نمیدونم یعنی تو سونو زده تنبلی دارم؟یعتی مشکل دارم خسس_تتت-تههه💔
_parichehr_ عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 2165 تنبلی تخمدان نمیدونم یعنی تو سونو زده تنبلی دارم؟یعتی مشکل دارم نه فداتشم خدا نکنهآخه اندازه تخمدان های منم تقریبا مثه مال شماست دکتر بهم گفت تنبلی دارمچیز خاصی نیست بیشتر خانما دارنبهترین ها رو برات آرزومندم برام دعا کنید مادر بشم😪خدایا آرزوی بچگیهامو محقق کن🥺 و خداوند آنچه را که به ما گذشت، جبران خواهد کرد🌿❣️
polim مدیر استارتر عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 70 نه فداتشم خدا نکنه آخه اندازه تخمدان های منم تقریبا مثه مال شماست دکتر بهم گفت تنبلی دارم چیز خاصی ... نمیدونم چیزی نگفت ولی قبل سونو یه چند بسته متفورمین داد بخورم وقتی میخورم حالت تهوع سوزش معده سردرد سرگیجه وبی حالی میگیرم خسس_تتت-تههه💔