2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوره مغربی و فلان و...تو هیچ کتاب معتبری از شیعه نیس

با توجه به بقیه تاپیک هاش کلی عرض کردم. ظاهرا خیلی دنبال دعا و این مزخرفات جادوگریه

دردی که درمانش تو باشی دوست دارم... 
با توجه به بقیه تاپیک هاش کلی عرض کردم. ظاهرا خیلی دنبال دعا و این مزخرفات جادوگریه

منم یه مدت خریت کردم واسه مشکلم دنبال این چیزا بودم آخرشم یه خدانشناس پای جن و به زندگیم باز کرد

نخونید سوره نیس ممکن پای جن و به زندگیتون باز کنه 

جهت هر حاجت مشروع به نیت محبت و یا زبان بندی به مدت 40 مرتبه بخواند که آن مطلب

به لطف خداوند روا می گردد و بسیار تجربه شده است :

بسم الله الرحمن الرحیم اللهُ لا اِلهَ اِلاّهُوَ الحَیُّ القَیّوُم عَزَمتُ عَلَیکُم وَ اَقسَمتُ عَلَیکُم بِرَبِّ المَلائِکَةِ وَ الرّوُح اَجِب یاجَبرائیل یا فَتمائیل سامِعَاً مُطیعاً بِحَقِّ لا تَاخُذُهُ سِنَةٌ وَ لا نَومٌ لَهُ ما فِی السَّمواتِ وَ ما فِیالاَرض عَزَمتُ عَلَیکُم وَ اَقسَمتُ عَلَیکُم بِرَبِّ المَلائِکَةِ المُقَرَّبین اَجِب یا میکائیل یا خَرقائیل یا مایائیل یا میقائیل یا قَمنائیل سامِعاً مُطیعاَ بِحَقِّ یَعلَمُ ما بَینَ اَیدیهِم وَ ما خَلفَهُم عَزَمتُ عَلَیکُم وَ اقسَمتُ عَلَیکُم بِرَبِّ المَلائِکَةِ المُقَرَّبین اَجِب یا شورائیل یا عزرائیل یا سامائیل یا احمائیل سامِعاً مُطیعاَ بِحَقِّ وَ ما خَلفَهُم وَ لا یُحیطوُنَ بِشَیءٍ مِن عِلمِهِ عَزَمتُ عَلَیکُم وَ اَقسَمتُ عَلَیکُم بِرَبِّ المَلائِکَةِ المُقَرَّبین اَجب یا میکائیل یا خفلائیل یا طومائیل یا موتائیل سامِعاً مُطیعاً بِحَقِّ الاّ بِما شاءَ وَسِعَ کُرسیُّهُ اَلسَّموات وَالاَرضَ عَزَمتُ عَلَیکُم بِرَبِّ المَلائِکَةِ المُقَرَّبین اَجِب یافَتحائیل یا زویائیل یا قتمائیل یا سَمعائیل سامِعاً مُطیعاً بِحَقِّ وَ لا یَوُدُهُ حِفظِهُما عَزَمتُ عَلَیکُم وَ اَقسَمتُ عَلَیکُم بِرَبِّ المَلائِکَةِ المُقَرَّبین اَجِب یا بَرقائیل یا شَرقائیل یا هرقائیل یا طوقائیل سامِعاً مُطیعاً بِحَقِّ وَ هُوَ العَلی اَلعَظیم عَزَمتُ عَلَیکُم وَ اَقسَمتُ عَلَیکُم بِرَبِّ المَلائِکَةِ المُقَرَّبین اَجب یا بربائیل یا برتائیل یا هرقائیل یا طرقائیل سامِعاً مُطیعاً بِحَقِّ الاَسماءِ الاَعظَم اَن تَقضیلَنا حاجاتُنا بِرَحمَتِکَ یا اَرحَم الرّاحِمین وَ بِحَقِّ حمعسق

جهت هر حاجت مشروع به نیت محبت و یا زبان بندی به مدت 40 مرتبه بخواند که آن مطلب به لطف خداو ...

الان اسم اینایی که بردی چی بود؟! اصلا میدونی اینایی که تو این متن صداشون میزنی کی هستن؟

چون میخوام تحقیق کنم بدونم واقعا کسی خونده و نتیجه عکس داشته و بدبخت شده ترم سمتش

برو اسم تک تک اینایی که توش به حقشون آورده شده تحقیق کن اگه فرشته هستن که هیچ و الا اجنه هستن و با یکبار خوندنش وارد زندگیت میشن چون صداشون کردی