88mahi99 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2519 عنوان کسی سوره های مغربی خونده 1334 بازدید | 16 پست برای چی خوبه و اینکه نتایجش چی هست 1401/10/24 | 19:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
88mahi99 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2519 نخونید سوره نیس ممکن پای جن و به زندگیتون باز کنه واستید اینو نگاه کنید
kimia_110 عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 736 هرچی میخونید اول برید دنبال منبعش، اگه تو کتب معتبر شیعه بود بخونید. وگرنه به جنا سلام کنید دردی که درمانش تو باشی دوست دارم...
yamahdi313825 عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 5837 هرچی میخونید اول برید دنبال منبعش، اگه تو کتب معتبر شیعه بود بخونید. وگرنه به جنا سلام کنید سوره مغربی و فلان و...تو هیچ کتاب معتبری از شیعه نیس
kimia_110 عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 736 سوره مغربی و فلان و...تو هیچ کتاب معتبری از شیعه نیس با توجه به بقیه تاپیک هاش کلی عرض کردم. ظاهرا خیلی دنبال دعا و این مزخرفات جادوگریه دردی که درمانش تو باشی دوست دارم...
yamahdi313825 عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 5837 با توجه به بقیه تاپیک هاش کلی عرض کردم. ظاهرا خیلی دنبال دعا و این مزخرفات جادوگریه منم یه مدت خریت کردم واسه مشکلم دنبال این چیزا بودم آخرشم یه خدانشناس پای جن و به زندگیم باز کرد
88mahi99 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2519 نخونید سوره نیس ممکن پای جن و به زندگیتون باز کنه جهت هر حاجت مشروع به نیت محبت و یا زبان بندی به مدت 40 مرتبه بخواند که آن مطلببه لطف خداوند روا می گردد و بسیار تجربه شده است : بسم الله الرحمن الرحیم اللهُ لا اِلهَ اِلاّهُوَ الحَیُّ القَیّوُم عَزَمتُ عَلَیکُم وَ اَقسَمتُ عَلَیکُم بِرَبِّ المَلائِکَةِ وَ الرّوُح اَجِب یاجَبرائیل یا فَتمائیل سامِعَاً مُطیعاً بِحَقِّ لا تَاخُذُهُ سِنَةٌ وَ لا نَومٌ لَهُ ما فِی السَّمواتِ وَ ما فِیالاَرض عَزَمتُ عَلَیکُم وَ اَقسَمتُ عَلَیکُم بِرَبِّ المَلائِکَةِ المُقَرَّبین اَجِب یا میکائیل یا خَرقائیل یا مایائیل یا میقائیل یا قَمنائیل سامِعاً مُطیعاَ بِحَقِّ یَعلَمُ ما بَینَ اَیدیهِم وَ ما خَلفَهُم عَزَمتُ عَلَیکُم وَ اقسَمتُ عَلَیکُم بِرَبِّ المَلائِکَةِ المُقَرَّبین اَجِب یا شورائیل یا عزرائیل یا سامائیل یا احمائیل سامِعاً مُطیعاَ بِحَقِّ وَ ما خَلفَهُم وَ لا یُحیطوُنَ بِشَیءٍ مِن عِلمِهِ عَزَمتُ عَلَیکُم وَ اَقسَمتُ عَلَیکُم بِرَبِّ المَلائِکَةِ المُقَرَّبین اَجب یا میکائیل یا خفلائیل یا طومائیل یا موتائیل سامِعاً مُطیعاً بِحَقِّ الاّ بِما شاءَ وَسِعَ کُرسیُّهُ اَلسَّموات وَالاَرضَ عَزَمتُ عَلَیکُم بِرَبِّ المَلائِکَةِ المُقَرَّبین اَجِب یافَتحائیل یا زویائیل یا قتمائیل یا سَمعائیل سامِعاً مُطیعاً بِحَقِّ وَ لا یَوُدُهُ حِفظِهُما عَزَمتُ عَلَیکُم وَ اَقسَمتُ عَلَیکُم بِرَبِّ المَلائِکَةِ المُقَرَّبین اَجِب یا بَرقائیل یا شَرقائیل یا هرقائیل یا طوقائیل سامِعاً مُطیعاً بِحَقِّ وَ هُوَ العَلی اَلعَظیم عَزَمتُ عَلَیکُم وَ اَقسَمتُ عَلَیکُم بِرَبِّ المَلائِکَةِ المُقَرَّبین اَجب یا بربائیل یا برتائیل یا هرقائیل یا طرقائیل سامِعاً مُطیعاً بِحَقِّ الاَسماءِ الاَعظَم اَن تَقضیلَنا حاجاتُنا بِرَحمَتِکَ یا اَرحَم الرّاحِمین وَ بِحَقِّ حمعسق
yamahdi313825 عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 5837 جهت هر حاجت مشروع به نیت محبت و یا زبان بندی به مدت 40 مرتبه بخواند که آن مطلب به لطف خداو ... الان اسم اینایی که بردی چی بود؟! اصلا میدونی اینایی که تو این متن صداشون میزنی کی هستن؟
88mahi99 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2519 امروز چند تاتاپيك زدي در اين مورد چون میخوام تحقیق کنم بدونم واقعا کسی خونده و نتیجه عکس داشته و بدبخت شده ترم سمتش
88mahi99 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2519 الان اسم اینایی که بردی چی بود؟! اصلا میدونی اینایی که تو این متن صداشون میزنی کی هستن؟ فک کنم موکل های رحمانی
yamahdi313825 عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 5837 چون میخوام تحقیق کنم بدونم واقعا کسی خونده و نتیجه عکس داشته و بدبخت شده ترم سمتش برو اسم تک تک اینایی که توش به حقشون آورده شده تحقیق کن اگه فرشته هستن که هیچ و الا اجنه هستن و با یکبار خوندنش وارد زندگیت میشن چون صداشون کردی
88mahi99 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2519 منم یه مدت خریت کردم واسه مشکلم دنبال این چیزا بودم آخرشم یه خدانشناس پای جن و به زندگیم باز کرد چجوری دوست داشتی بگو