2821
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

52 بازدید | 4 پست

بچها من فرزند سوم خانواده هستم.از لحاظ زیبایی فکر میکنم از همشون پایینترم.خواهر کوچیکترم از من زودتر ازدواج کرد.منم الان ده ساله ک ازدواج کردم ولی از لحاظ مالی از همه خواهر برادرم ضعیف ترم.و یدونه بچه دارم و دچار نازایی ثانویه شدم و دومی رو نمیتونم بیارم همیشه مریضم درد دارم کیست و فیبروم تخمدان و سینه دارم همیشه دکترم.خانواده همسرم همیشه باهام لج بودن و باهام ارتباط خوبی ندارن . خانواده خودمم یجوری ان دلم ازشون خیلی میشکنه درکم نمیکنن همیشه مادرم بین ما بچه ها فرق میزاره واقعا متوجه حال روحی و جسمی بد من نیست فکرم همیشه از یه طرف به نازاییم هست یک طرف به اینکه سر قراداد صابخونه چیکار کنم یکطرف به مریضیام که خستم کرده از اونورم اعتماد بنفسم بخاطر قیافم پایینه.قیافم معمولیه ولی کلا ضعیعم.مامانمم همیشه باهام لج میکنه واقعا گاهی دلم میخواد بمیرم .چند روز پیش با مامانم بحثم شد بهم گفت فلانی.فلانی یه شخص تو فامیله که سا عقله و یکم زشته و شوهر نکرده سنش زیاده.خیلی دلم گرفته نا امیدم از همه چی.پسرم همش میگه من داداش میخوام چرا ما خونه نداریم چرا فلان چیزو نداریم 

خدایا شکرت   

عزیزم درکت میکنم امیدوارم همشون حل بشن ایشالا ولی جدای از اینا خانواده و خواهر برادر برا آدم نمیمونه تو رو زندگی خودت تمرکز کن زیاد حساس نشو اصلا هم فکر قیافه نکن به خودت و پسر گلت برس خدا بهت داده به شوهرت برس فکر چیززای اضافی نکن به فکر مداوات باش خدا بزرگه هرکس زیبایی خودشو داره به نظرم هیچکس زشت نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم درکت میکنم امیدوارم همشون حل بشن ایشالا ولی جدای از اینا خانواده و خواهر برادر برا آدم نمیمونه ...

ممنونم که جوابمو دادی.تنها کسی که جوابمو داد تو بودی .😘

خدایا شکرت   
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز