2821
2789
عنوان

پولدار شدن

301 بازدید | 12 پست

خیلی دوست دارم ماهم پولدار بشیم  چون همش داریم پولدار شدن دیگران رو تماشا میکنیم ناشکری نمیکنم زندگیم در حد روزمرگی میگذره اما یهو پولدار شدن خیلی خوبه  جوری که دیگه دقدقه مالی نداشته باشی وغصه آینده رو نداشته باشی و راحت زندگی کنی به نظرم خیلی حس خوبیه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره به شرطی که شوهر ادم رو هوا برنداره وقتی ماشین خوب خونه خوب پول بی حسابی که اگر خرج کنه زنش نمیفهمه و..داستان نشه فیلش یاد پلنگ کنه..☹️

من دورم ادم پولدار دورم زیاد دیدم مرداشون میکشن..میگن تفریح.. میخورن..نوشیدنی.. میگن عشق و حال.. خ بازی میکنن میگن شیطنت.. زنه براش مهم نیست...بچه ها هم چیزی کم از بزرگتراشون نیستن

درسته حس خوبیه ولی وقتی بهش رسیدی بازم یه چیز دیگه هس که حسرتشو بخوری و این سلسله وار ادامه داره

اینکه پولدار باشی باز هم طمع کنی بهتر از اینه که پولدار نباشی باز هم آرزوی پول کنی 

اره به شرطی که شوهر ادم رو هوا برنداره وقتی ماشین خوب خونه خوب پول بی حسابی که اگر خرج کنه زنش نمیفه ...

خب خیلی مردا کوفتم ندارن از  این کارا میکنن این بدتره

خدایی مردای دورو برم هم پولدارن هم زن ذلیل

خب خیلی مردا کوفتن ندارن از کارا میکنن این بذاره  خدایی مردای دورو برم هم پولدارن هم زن ذلیل

محاله.. پول که بی حساب شد ۱تومن اگر توش نباشه زنه از کجا میفهمه شوهرش مثلا دو تا پلنگ پونصدی برده سوئیت اجاره ای که ردی ازش نمونه..

مردی که میلیاردر باشه حساب کشیدن ۵۰۰ تومن یه تومن محاله..حالا تو خونه ادای زن ذلیل رو درمیارن تا زنه فکر کنه اسگله و تو مشت ،از زرنگیشه.. ادم پولدار الکی که پولدار نشده..یا زرنگ بوده کار کرده.. یا شر بوده خلاف کرده.. یا ارث بوده که اونم یعنی زیر دست پدر و مادر زرنگ بزرگ شده که پولدار بودن و براش ارث گذاشتن..

محاله.. پول که بی حساب شد ۱تومن اگر توش نباشه زنه از کجا میفهمه شوهرش مثلا دو تا پلنگ پونصدی برده سو ...

والا فامیلهای نزدیک ما همه پولدارن همه زن ذلیل بلاخره اگه خلافی کنن یه جایی گیر میکنن 

2825
2823
2791
2779
2792