فردایزیبا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 360 عنوان کاشت ابرو 73 بازدید | 3 پست کسی مرکز خوب برای کاشت ابرو میشناسه؟من شنیدم کلینیک گیتا تو تهران حرف اولو میزنه 1401/10/24 | 19:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 من نمونه كاراى عرفان نيايش ورز رو پسنديدم اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
فردایزیبا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 360 [QUOTE=269259652]من نمونه كاراى عرفان نيايش ورز رو پسنديدم[/QUOیکی از دوستای من کلینیک گیتا کاشت انجام داده خیلی راضی بوده و خودش اون جارو به من پیشنهاد داده شاید برم اون جا ادرس سایتشو میزارم خواستی کاراشونو ببین https://gitaclinic.com/
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 [QUOTE=269259652]من نمونه كاراى عرفان نيايش ورز رو پسنديدم[/QUOیکی از دوستای من کلینیک گیتا کاشت انج ... اسمشونشنيدم ممنون ميبينم اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️