2777
2789
عنوان

صلوات به نیتم🥺

42 بازدید | 7 پست

به نیتهام صلوات بفرستید ،انشالله خیر بسیاار بیش از حد تصور من و شما نصیبتون کنه خدا از رحمتش...

دعا کنید برای همه نیتهایی که کردم کمی پیشتر..‌.

و به نیتی که الان از دلم گذشت...خدایا کمکم کن❤️🌹

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

دعا کردم و صلوات فرستادم برات✨

میشه برای برگشت عشقمMو دوباره باهم بودنمون دعا کنید؟دعاکنین برگرده زود🙏🏻😔

اسمم رقیه هست🤲🏻

حالم به شدت خرابه که اینجا ازتون التماس دعا دارم،دعادرحق هم سریع اجابت میشه،پس دریغ نکنین🌹😔

✨میشه برای خوشبختیم و موفقیتم دعاکنین؟(اسمم رقیه هست)🙏🏻🙂
دعا کردم و صلوات فرستادم برات✨ میشه برای برگشت عشقمMو دوباره باهم بودنمون دعا کنید؟دعاکنین برگرده ز ...

عزیز قلبم الهی خدا کمکت کنه و نجاتت بده خدایی که قادر مطلقه چنان کنه که آرزوهات با مصلحتش یکی بشه و غرق خوشی و شادی بشی و به نعمات دلخواهت بسیااار متعالی تر از تصوراتت برسی گلمم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز قلبم الهی خدا کمکت کنه و نجاتت بده خدایی که قادر مطلقه چنان کنه که آرزوهات با مصلحتش یکی بشه و ...

انشالله

ممنونم ازت،همچنین🌹🙏🏻

✨میشه برای خوشبختیم و موفقیتم دعاکنین؟(اسمم رقیه هست)🙏🏻🙂

برات دعا کردم توام برای مشکلات من دعا کن ممنونم 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
برات دعا کردم توام برای مشکلات من دعا کن ممنونم 

دختر الهی که خداوند رحمت و نعمت و کمکش رو چنان نصیبت کنه که از تصور منه حقیر و هممنون خیلی فراتر باشه،آنچنان که شایسته ی خدایی خدای خیر و رحمته

دختر الهی که خداوند رحمت و نعمت و کمکش رو چنان نصیبت کنه که از تصور منه حقیر و هممنون خیلی فراتر باش ...

عزیز دلم چقد خوب دعام کردی مرسی الهی خیر ببینی حرفای خوبت برای خودتم رقم بخوره خدا دلتو شاد کنه بهش آرامش بده دلم شاد شد با دعات 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
عزیز دلم چقد خوب دعام کردی مرسی الهی خیر ببینی حرفای خوبت برای خودتم رقم بخوره خدا دلتو شاد کنه بهش ...

قربون مهربونی و محبتت خیلیییی لطف کردی بابت اینهمه دعای قشنگت ناب ترین حسای خوب دنیا رو برات خواستارم،بهترین و ناب ترین حااال💓😘🌹

الهی که خیر ببینی گل قشنگ

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز