به نیتهام صلوات بفرستید ،انشالله خیر بسیاار بیش از حد تصور من و شما نصیبتون کنه خدا از رحمتش...
دعا کنید برای همه نیتهایی که کردم کمی پیشتر...
و به نیتی که الان از دلم گذشت...خدایا کمکم کن❤️🌹
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
دعا کردم و صلوات فرستادم برات✨ میشه برای برگشت عشقمMو دوباره باهم بودنمون دعا کنید؟دعاکنین برگرده ز ...
عزیز قلبم الهی خدا کمکت کنه و نجاتت بده خدایی که قادر مطلقه چنان کنه که آرزوهات با مصلحتش یکی بشه و غرق خوشی و شادی بشی و به نعمات دلخواهت بسیااار متعالی تر از تصوراتت برسی گلمم
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
دختر الهی که خداوند رحمت و نعمت و کمکش رو چنان نصیبت کنه که از تصور منه حقیر و هممنون خیلی فراتر باشه،آنچنان که شایسته ی خدایی خدای خیر و رحمته
قربون مهربونی و محبتت خیلیییی لطف کردی بابت اینهمه دعای قشنگت ناب ترین حسای خوب دنیا رو برات خواستارم،بهترین و ناب ترین حااال💓😘🌹
الهی که خیر ببینی گل قشنگ