2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نفهمیدیم چی شد؟ اگه تو بیداری زیاد نمی خوره اما تو خواب می خوره رفلاکس داره دختر من فقط تو خواب می خ ...

رفلاکس پنهان؟ همون روز اولی که نخورد بردم دکتر گفت چیزی نیست گفتم شیر نمیخوره گفت وزنش خوبه اگه‌ نمیخورد اینطوری نمیشد😐

رفلاکس پنهان؟ همون روز اولی که نخورد بردم دکتر گفت چیزی نیست گفتم شیر نمیخوره گفت وزنش خوبه اگه‌ نمی ...

آره عزیزم روز اول یعنی کی بردی دکتر کی ؟ الان بچه چند وقتشه؟ 

آره عزیزم روز اول یعنی کی بردی دکتر کی ؟ الان بچه چند وقتشه؟ 

بچم دو ماه و پنج روزشه از سه چهار روز پیش شروع شد شیر نخوردنش همون روز اول بردمش دکتر گفت چیزیش نیس اون موقع بالا هم میاورد دکتر گفت اگه بالا اوردنش زیاد شد بیار ولی الان دیگه بالا نمیاره فقط توی بیداری کم کم شیر میخوره هر یه ساعت ۳۰ تا بهش میدم یهو ۹۰ تا رو نمیخوره، ولی خواب باشه میخوره شیر خشک میدم فقط

بچم دو ماه و پنج روزشه از سه چهار روز پیش شروع شد شیر نخوردنش همون روز اول بردمش دکتر گفت چیزیش ...

عزیزم رفلاکس از دو ماهگی دقیقا شدت می گیره و کم کم بچه ها تو خواب فقط شیر می خورن اما یکبار دیگه ببر یه دکتر متخصصی گوارش کودکان باشه. اما من بردم درست نشد و تا آخرررر فقططط تو خواب شیر خورد هیچ دارویی براش تاثیر نشد اما شما ببر و امتحان کن ان شالله درست می شه

الان بچتون چند وقتشه؟ فقط علائمش همین بود؟ وزنش کم شد؟

بچه ام دو سالشه. آره دختر من حساسیت داشت و رفلاکس . نه وزنش کم نشد.   اما همششش شیر برگردوند بسته بسته دستمال کاغذی می خریدیم مدام برمی گردوند داروها هم زیاد تاثیرگذار نبود. فقط مواظبش باشین تو خواب شیر برنگرده تو دهن براش تشک رفلاکس بگیرین یا سرش رو حالت شیب دار کمی بالاتر قرار بدین. ممکنه یهو ببینین از دماغ و دهن یه عالمه شیر ریخت بیرون نترسین کاملا طبیعیه اما دکتر بگین که تو خواب می خوره فقط . علائم علاوه بر برگردوندن سینه خس خس می کرد. 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز