2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هدف اول موفقیتم بچه ام میخوام کاری راه بندازم و موفق شم پول دربیارم با پسرم برم همه جارو بگردم

چقدر قشنگ😍بهت افتخار کردم🌱🌷منم می خوام یه روز انقدر پولدار باشم برم کل دنیا رو بگردم

برا زنده موندن...دبیرستان و دانشگاه امید داشتم الا الان فقط زنده بمونم هنر کردم..

شرایط همیشه سخت بوده مهم اینه نا امید نباشیم تمام تلاشمون رو بکنیم و مطمئن باشیم کائنات تلاش ما رو بی پاسخ نخواهد گذاشت

ديگه هيچي ! خيلي دويدم ولي انگار رو تردميل بُود الان فقط خستم و ترسيده از عمري كه گذشت و اينكه قراره ...

انسان همیشه بین امید و نا امیدی رفت و برگشته ،گاهی نا امید شدن طبیعیه ولی هیچ تلاشی بی پاسخ نمی مونه 🌱🌷

من برای شغل آیندم تلاش میکنم که میدونم خیلی خشبختم میکنه و باعث موفقیتم میشه برای همین براش تلاش میک ...

پرچمت بالاست💪💪💪همینکه نا امید نیستی و تلاش می کنی ینی بردی👍👑

انسان همیشه بین امید و نا امیدی رفت و برگشته ،گاهی نا امید شدن طبیعیه ولی هیچ تلاشی بی پاسخ نمی مونه ...

اگه ٢٠ يا ٣٠ سالم بُود حرف شما درست بُود 

ديگه نفس جووني رو ندارم 

وقتي تا الان كه اوجش بُود نرسيدم كي ميرسم ؟ و تازه برسم فأيده اي ديگه داره ؟