کالبدe مدیر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 542 عنوان هدفتون توی زندگی چیه؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 77 پست معنی زندگی برای شما چیه ؟؟برای چی تلاش می کنید اهداف معنوی و دنیویتون رو میشه بگید؟؟؟ 1401/10/24 | 19:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کالبدe مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 542 استادیوم خالی نباشه 😐 شرایط یه چیزی درون انسان یه چیز دیگه اس باید به اندازه ی امکاناتمون رشد کنیم
کالبدe مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 542 هدف اول موفقیتم بچه ام میخوام کاری راه بندازم و موفق شم پول دربیارم با پسرم برم همه جارو بگردم چقدر قشنگ😍بهت افتخار کردم🌱🌷منم می خوام یه روز انقدر پولدار باشم برم کل دنیا رو بگردم
کالبدe مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 542 برا زنده موندن...دبیرستان و دانشگاه امید داشتم الا الان فقط زنده بمونم هنر کردم.. شرایط همیشه سخت بوده مهم اینه نا امید نباشیم تمام تلاشمون رو بکنیم و مطمئن باشیم کائنات تلاش ما رو بی پاسخ نخواهد گذاشت
کالبدe مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 542 ديگه هيچي ! خيلي دويدم ولي انگار رو تردميل بُود الان فقط خستم و ترسيده از عمري كه گذشت و اينكه قراره ... انسان همیشه بین امید و نا امیدی رفت و برگشته ،گاهی نا امید شدن طبیعیه ولی هیچ تلاشی بی پاسخ نمی مونه 🌱🌷
کالبدe مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 542 هدف معنوی اینکه سعی کنم به خدا نزدیک بشم و مادی اینکه به شغلی که میخوام برسم واسه خودم ماشین بخرم و ... چقدر عالی😍😍😍😍تقریبا مثل من😍😍😍
کالبدe مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 542 من برای شغل آیندم تلاش میکنم که میدونم خیلی خشبختم میکنه و باعث موفقیتم میشه برای همین براش تلاش میک ... پرچمت بالاست💪💪💪همینکه نا امید نیستی و تلاش می کنی ینی بردی👍👑
سمنسار عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 1902 انسان همیشه بین امید و نا امیدی رفت و برگشته ،گاهی نا امید شدن طبیعیه ولی هیچ تلاشی بی پاسخ نمی مونه ... اگه ٢٠ يا ٣٠ سالم بُود حرف شما درست بُود ديگه نفس جووني رو ندارم وقتي تا الان كه اوجش بُود نرسيدم كي ميرسم ؟ و تازه برسم فأيده اي ديگه داره ؟
مصي_تعليقي عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 1499 خونه بخرم ماشين بخرمتو شغلم انقدر موفق بشم ك ي زندگيه اروم براي خودم بسازم و اگر روزي ديگه نتونستم با همسرم ادامه بدم ب راحتي ازش دل بكنم