2777
2789
عنوان

کسی بچه ۴ ساله داره🥴🥴🥴

489 بازدید | 56 پست

پسرم پدرمو دراورده 😖😖😖😖 همش حرف میزنه جیغ میزنه سروصدا میکنه   یه عروس هلندی داریم یه هفتس گیر داده بهش حیوون بیچاره رو آسی کرده همش بهش میخنده غذاشو میریزه. ابو دونشو قاطی میکنه قفسشو تکون میده  روانیم کرده یه لحظه نمیشینه حتی سر سفره نمیشینه میره میاد برای هرلقمه 

هر نیم ساعتم میگه گشنمه گشنمه گشنمه چیزیم ندی میگه شماغذام نمیدین مردم از گشنگی 😟😟😟😟 بچه های شمام اینجورین ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله تا حدودی،بنشونش پا تی وی،یا بازی مورد علاقش تو گوشی بهش بده ولی زمان تعیین کن براش

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

تقریبا 😂😂

یه پسر دارم یه ماه دیگه ۴ ساله میشه، خیلی پر سر و صدا و شلوغه. کل خونه رو به هم میریزه. بازم فداش میشم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اینکه غذا میخوره خیلی خوبه که

پسر من سه سال و دو ماهشه اعجوبست

خیلی شیطونه

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

دختر منم ۴ سالشه 

با خودش بازی میکنه بیشتر در نقش های دختر کفشدوزکی و سگ های نگهبان😁

فقط خیلیییی صحبت میکنه 

بعضی وقتام داداشمو اذیت میکنه ،در کل بچه خوبیه راضیم ازش😂

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤