2821
2789
عنوان

اینکارو کردم

85 بازدید | 9 پست

درگیری زیاد داشتم چندوقته و کلا سعی کردم با خانواده همسرم ک ادمای خوبی نیستن رابطه خوبی داشته باشم

ازخوبی باهاشون پشیمونم کاملا هرچند برای همسرم بوده و ارامششون ولی امروز خیلی ناراحتم

یکساعت تمام  برای شوهرم از کارای چندماه اخیرشون کفتم و گریه کردم و ...

ولی حالم خوش نیست

دلم گرفته از تنهایی و بی کسی خودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش انقد قوی بودیم که اصلا برامون مهم نبود آدمای اطراف جطور برخورد میکنند

من از برخوردا ناراحت نیستم 

از تنهاییم ناراحتم

از اینکه هیچکس از نزدیکانم نیست بشینم یه دل سیر از مشکلاتم بگم

من از برخوردا ناراحت نیستم  از تنهاییم ناراحتم از اینکه هیچکس از نزدیکانم نیست بشینم یه دل سی ...

یعنی فکر میکنی بقیه مشکل نداریم یا کسی رو داریم برای درد و دل ؟

من خودم هر وقت دردودل کردم برعلیه خودم استفاده کردن 

یعنی فکر میکنی بقیه مشکل نداریم یا کسی رو داریم برای درد و دل ؟ من خودم هر وقت دردودل کردم برعلیه خ ...

اخه من همیشه شوهرم بود برای ذردو دل

چندماهه اونم از دست دادم

دگ دردودلای من رو گوش نمیده

من از برخوردا ناراحت نیستم  از تنهاییم ناراحتم از اینکه هیچکس از نزدیکانم نیست بشینم یه دل سی ...

باورت میشه من حتی مادر و خواهرم نامحرم هستن .... گاهی فکر میکنم آدم ها میشنون تا ضعف ها رو به خاطر بسپرند.

کتاب قصه بخون. صلوات برای حضرت فاطمه بفرست.  من سعی کردم بعد از سالهااااا مشکلات جدایی بیماری رنج

که خودم با خودم صحبت کنم.... انگار که خودم رو درک کنم

امیدوارم ی آدم دل گنده رفیقت بشه

عزیزم درخوبی کردن به کسی که نفهمه خوبی رو خیری نیست پس زیاد باهاشون صمیمی نشو ویه رفتار رسمی داشته باش مطمئن باش خدا جواب قدر نشناسی اونها وخوش قلبی تورو میده گلم چه خوبه که گریه کردی وخودت رو خالی کردی قطعا شوهرت هم درک میکنه عزیزم چرا تنها باشی خدا همیشه همراهته چه همدمی بهتر از اون خواهرجان

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز