2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای هموروئید یا بواسیر

8093 بازدید | 30 پست

سلام خانوما دکتر خوبی میشناسید تو تهران؟

من ۸ ماهه عمل کردم ولی هنوز درد و خون ریزی دارم و خوب نشدم.دکتر خودمم کاری ازش برنمیاد

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه بگی چطوری شد که عمل کردی  منم دارم دکتر گفته باید عمل کنی اندازه یه عدسه

یه سال و نیم داشتم خوب نشد همش درد و خون ریزی الان عمل کردم بدبخت شدم نه تنها خوب نشدم بلکه تنگی مقعد هم گرفتم

وای منم ۲ ماه زایمان کردم بواسیر گرفتم خیلی اذیتم میکنه میخوام برم دکتر  شما دکتر رفتین معاینه ...

والا من چون شرایطم خاصه هردفعه رفتم معاینه کردن

یه سال و نیم داشتم خوب نشد همش درد و خون ریزی الان عمل کردم بدبخت شدم نه تنها خوب نشدم بلکه تنگی مقع ...

واای چقدر بد چ مکافاتیه است همرویید 

من کولون دادم این هفته همرویید دارم هتوز نبردم ب دکتر نشون بدم 

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
چرا خاص بود؟؟ بعد شما دکترتون خانم بودن یا آقا  دکتر جراحی عمومی رفتین دیگه درسته

شرابطم خاصه چون دوساله خوب نمیشم هیچ طوری

واای چقدر بد چ مکافاتیه است همرویید  من کولون دادم این هفته همرویید دارم هتوز نبردم ب دکتر نشو ...

برای شما هموروئید بزرگه یا گوچیک؟

خون ریزی هم دارین؟

خوب طبیعی اینجوری میشه منم یبار طبیعی اوردم همش بواسیر میگیرم . ایندفعه فقط میخوام سزارین کنم

من سزارین گردم اما بعدش یبوست شدید شدم این بلا سرم اومد