2777
2789
عنوان

ورم بینی گوشتی

216 بازدید | 8 پست

سلام خواهرای عزیز

من۴ماه میشه بینیمو عمل کردم و بینی بانوک گوشتی داشتم ولی بالای بینیم کاملا باریک و جمع و جور بود مشکلم فقط نوکش بود که میخواستم ازون حالت گردی دربیاد و کوچیک وجموجور بشه تا جایی ولی بعد عملم درسته ازون حالت گردیش دراومد ولی از روبرو بسیار پهنه و مخصوصا پره هاش خیلی بزرگه و دکتر دست به پره هام نزده و درکنار اینا بالای بینیم یعنی استخونش کاملا پهنه واقعا خجالت میکشم اینجوری کسی بینیمو ببینه 🥲

ایا کسی تجربه ای داره ؟واقعا خوب میشه؟

عکس

یاد بگیریم از هیچ کسی هیچ توقعی نداشته باشیم ، چه مادر ،چه خاهر یا  برادر و...  یاد گرفتنش برای من که همه رو مثل خودم دل پاک و مهربونم میبینم خیلی سخته،ولی کار نشد نداره میتونم  تو زندگیم همیشه فک میکردم  آدما مثل همن، آدما منظورم خونواده و رگ و ریشه خودم هس،  همه شون مهربون و دلسوز و محرم، ولی صد حیف از همه شون  تا حالا چندین بار یه دستی  خوردم ، دلگیرم از همه شون   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام اصلا نگران نباش چون ورم داره.  من خودم سال ۹۴ بینیمو عمل کردم وگوشتی بود بخدا هر کسی الانم تو بازار یا بیرون منو ببینه میپرسه کجا عمل کردی کار دکترم واقعا خوب بودورمش تا ۶ ماه اول طبیعیه