2777
2789
عنوان

لک های سفید

1215 بازدید | 16 پست

سلام دوستای عزیزم.. راستش کمک میخام ازتون. ذیشی یه عالمه اشک ریختم

من استرسیم و دست خودم نیست سر یه موضوعاتی خیلی  استرس کشیدم اون موضوعاهم حتی برطرف شد اما به شدت سر هرچی استرسی ام مشاوره رفتم چیزایی گفت ک خودمم میدونسم. و روی پوستم داره لک های سفید میاد خیلی سفید تره تا خود پوستم چیکار کنم بنظرتون🥲دکترم رفتم اما پمادش جواب نداد

بیماری پیسیه فک کنم🤦‍♀️

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

قارچ‌پوستی منم بخاطر استرس کلی زده صورتم ،یمدت میرن اما باز میان،به من شامپو کتوکونازول و پماد و‌یه قرص داد 

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دکتر گفت نه. گفت مشخصه از استرس بوجود اومده

اگه تونستی برو یوگا برای استرست خیلی خوبه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
قارچ‌پوستی منم بخاطر استرس کلی زده صورتم ،یمدت میرن اما باز میان،به من شامپو کتوکونازول و پماد و‌یه ...

ازمن قارچ نیست اخه. علائمش رو ندارم مثلا نه جاش میسوزه نه میخاره نه برجستس نه پوست پوستی 

ازمن قارچ نیست اخه. علائمش رو ندارم مثلا نه جاش میسوزه نه میخاره نه برجستس نه پوست پوستی 

برامنم نه میخاره و نه پوست پوستیه من همیشه میاد و‌میره 

نمیشه داخل خونه انجام داد؟ اخه نمیرسم

چرا فک کنم بشه،یه محیط آروم باشه میتونی

مرسی عزیزدلم 

انشالله زودتر خوب شی گلم🥰

خوشبحالت بازم میرنو میان😂ازمن میانو نمیرن

😂😂😂نگران نباش دکتر پوست درستی برو‌،قارچ رفتنش سخته ولی میره