2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا اره ولی الان ن واقعا دوست دارم با با پشت دستم بزنم تو دهن دنیا بگم دیدی شد دیدی تونستم 

واقعیتش عوض کردن دیدت همه چیو عوض میکنه 

اینکه سعی کنی از الانت لذت ببری با همه اتفاقات خودش ی هنره 

اون کسی از طوفان دریا جان سالم به در میبره که پیچ و خمشو از بر باشه زندگی هم همینه مثل موج دریا بالا پایین زیاد داره فقط باید بلد باشی چطور سوار بر اون موج ها حرکت کنی اون موج ها نباشن زمان می ایسته و تو بی حرکت میمونی برا پیشروی، اونا نیازن 

امضات داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد...😭💔 چه زیبا

🥺🥀💔

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
دورت بگردم  بگو دلتو خالی کنن چرا حالت بده؟

یه چی دیگم هست از بس شوهرم کارای بچگانه کرده دلسرد شدم این وسط 😭😭😭عشق سابقمو هی خواب میبینم خواب میبینم ابراز احساسات میکنه و... 💔 💔 

بدبختی فامیلم هست میبینمش

حسرت اینو میخورم که کاش منم یه شرایطی داشتم میتونستم باهاش ازدواج کنم 

یه بار عاشق شوهرم میشم یه دفه بی حس بی حس نسبت بهش  سرد شدم اگه خوشحال شم برا یه دیقس شادیم دو ...

می فهممت منم همینطوری شدم 🥺

خیلیی فشار میاره به مغز و مدام با خودت کلنجار میری مثل نشخوار ذهنیی شایدم بدتررر 

میدونی بعضی وقتا مغز خسته میشه چون مغزم مثل همه چی یه گنجایشی داره 

چیزیو حس نمی کنه 

فک میکنم  استرس و فشارعصبی به مغزت وارد شده باشه دلیل یه لحظه دوست داشتن و نداشتنتم همینهه 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
آخییی منم حسرت زیاد دارم آدمو نابود میکنه  میخواستم برآن بنویسم دیدم یه چند صفحه میشه💔🥺

اشکال نداره بنویس 

نذار تو دلت بمونه به من بگوو 

می فهممت منم همینطوری شدم 🥺 خیلیی فشار میاره به مغز و مدام با خودت کلنجار میری مثل نشخوار ذهنیی شا ...

آره فشار از چند جهته دارم له میشم هیچکس نمی‌فهمه چ دردی دارم تحمل میکنم دیگ توان ندارم مگه چند سالمه