2777
2789
عنوان

خانومای عاقل بیاید موضوع مهمه

220 بازدید | 27 پست

من ی دوستی دارم ۲۰ سالشه دو ساله با ی اقایی دوسته که تقزیبا فامیلشونه   زن عمویه دوستم میشه عمه این اقا  خانواده هر دو در جریانن ولی خانواده دوستم زیاد راضی نیستن   الان این دوست من هی میگه بگو من چیکار کنم منم میترسم نظرمو بگم  پسره اینجوره که همه جوره  دست  دلباز  وفادار  مهربونه    ولی مشکل اینجاس خانواده دوستم خیلی آزادن کلمه بهتری پیدا نکردن ولی خانواده پسر مذهبین پسرم  چند مدت یبار گیر میده ب دوستم میگه  تو اونجوری که من میخوام  نمیپوشی نمیگردی  بعد ی دعوا یکم درس میشه .  خانواده دوستم  ثروتمند و پسرم ثروتمندن ولی  تو روستا زندگی میکنن اصلا   ب خونه اینا زباد نمیرسن  فقط سرمایه شده  فامیلای خانواده دوستمم  از همه چیز ایراد میگیرن  پسرم ی مشکلی داره هر روز سر ی کاریه مشخص نیس چیکارس ی روز میره سر تاکسی بعد چند ماه نمی تونه بعد  میگن ررفت تو کار بیمارستان  بعد رفت کار مغازه   عمه دوستمم میگه الا بلا من نمیزارم  این دختره خوشبخت شه  عروس برادرم اینا شه زندگیو زهر مارش میکنم تا الانم هزار بار دوستم کتک خورده بخاطر خانواده عموش   نظر من اینهکه ب درد هم نمیخورن نظر شما چیه 

نظر ما که مهم نیست. 

بره مشاوره بهتره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

با کسی ک همش شغلشو از دست میده خوشبخت نمیشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط عمه هه بگو آخه ب توچه تو چیکاره ای 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

مهمترینننن موضوع اختلاف عقایدشونه اگه تا این حد باهم متفاوتن واقعا خیلی سخته که هم خودشون هم خونوادشون باهم جور دربیان

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

با توجه به مخالفت خونواده ش اگه نمیتونه با موضوع گیر دادن طرف رو پوشش کنار بیاد بنظرم بهتره بیخیال شه

ممکنه الان گاهی گیر میده بعدا گیر دادناش خیلی بیشتر بشه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

تو این چیزا نظر نده گرفتار میشی

همش اصرار میکنه  میگه تروخدا من هیچکیو ندارم کسی ب من اهمیت نمیده   من الان عقلم کار نمیکنه تو ی چیزی بگو منم همش گفتم  من کاری ندارم ببین خودت چیرو صلاح میدونی

اگه نمیتونه با موضوع گیر دادن طرف رو پوشش کنار بیاد بنظرم بهتره بیخیال شه  ممکنه الان گاه ...

منم  ب نظر بعد ازدواج ترس این که طرف بره رو نداره بیشتر گیر میده  چون ی مدت خوب باز گیر میده میگه تو باید اینجور باشی  اونجوری باشی 

برای آرامش روح و روانش بله باید جدا شن چرا باید کتک و دعوا قبل از همه چیز باشه؟ وقتی زبون برای حرف زدن و آرامش برای حل مشکل وجود داره یا شکاف فرهنگی که دارن و حتی متعهد نبودن این پسر به یک کار واحد چه برسه زندگی مشترک و همسر بیشتر باید خودشون پیدا کنن و بشناسن بعد طرف مقابل دختر هم باید از نظر سنی بالا تر لره که احساسی تصمیم نگیره حداقل 25

📚🖋️ Clinical psychologist