من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من ۷ سال پیش برای اینکه ببینم ف*ا*ل چجوریه پیش یه خانمی رفتم واسه ف*ا*ل قهوه، یه عالمه اطلاعات از آینده ( با چه کسی ازدواج میکنم، چطوری آشنا میشم، آینده خانواده م و..... ) خیلی جزئیات دیگه رو بهم گفت، چون اون زمان اعتقادی نداشتم و برام جنبه سرگرمی داشت هیچ کدوم از حرفاشو جدی نگرفتم و آدرس شماره ای ازش نگه نداشتم، اما تماااااام چیزهایی که گفته بود مو به مو اتفاق افتاد، حتی جزئی ترین خصوصیات اخلاقی همسرم 😯😯😯
خیلی وقته دنبالش میگردم ولی هیچ اطلاعاتی ازش ندارم که پیداش کنم
اصلا بنظرم کلا بیخیالش شو ی حرفایی میزنن ک ادم مجبوره خیلی بهش فکر کنه مخصوصا اگ حرف ب ...
کاملا درسته ، من قبل ازدواجم اسم مادرها و اسم خودمون رو دادم به یه ستاره شناس ، بهم گفت سه سال اول زندگیت خیلی سخت میگذره به مرور یاد میگیرین باهم کنار بیاید یا گفت چون منفی نگری از اینده بهت چیزی نمیگم ، همین حرفا باعث شده حتی اگه مشکلی نباشه هم من به اتفاق افتادنش فکر میکنم و واسه خودم سختش میکنم🤦🏻♀️
عزیزم همینشون خرابه مغز ادمو با چرندیاتشون شستشو میدن کاش هیچ کسی نره دیگه پیششون شما ...
دقیقا عزیزم با خودم میگفتم مگه چه اتفاقات بدی قراره در آینده بیفته که ترجیح داده بهم نگه ، به نظرم دونستن از آینده میشه کفر به خدا یعنی بی اعتمادی به خودت و خدا ، اگه خوب بگه بهت باعث تنبلی و اگه بد بگه باعث ناامیدی میشه ، حس میکنم دنبال دونستن آینده رفتن ظلم کردن در حق خودته مخصوصا که مثل من خیلی تحت تاثیر حرف دیگران باشی .