2777
2789
عنوان

سوال دارم!

102 بازدید | 11 پست

سلام خانما

من ۱۶ سالمه تقریبا از ۱۳ سالگی پر.یودم شروع شد و تا الان اکثرا نا منظم بوده ولی با فاصله کم مثلا ۸ روز نهایتا ۱۰ روز

ولی الان ۶۵ روزه که نشدم هیچ علایم یا دردی هم نداره

صورتم داره زیاد جوش میزنه حدس میزنم واسه همین باشه

کسی تجربه داشته تاحالا  یا دلیلش یا درمانش رو میدونید؟ چون تو ایام امتحاناته نتونستم دکتر برم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم منم یه بار هم سن شما بودم اینجوری شدم امکان داره pcu باشه باید بری دکتر یه امپول میده پریود میشی و بعد دارو میده تا پریودت منطم بشه

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

خواهر شوهرایه من هم اینطورین پریودشون خیلی نامنظمه از مجردی همینجوری بودن تا الان که شوهر و بچه دارن دکتر رفتن و بهشون گفته که تنبلی تخمدان دارن تا دکتر هم نرن حامله نمیشن 

دوست دارم عشقم 😍
قرصا خب ضرر داره🥲 میترسم مصرف کنم یه جور دیگه به مشکل بخورم

من و شما از  پزشکی که 7 سال خونده بعدم چند سال خونده تخصص گرفته بهتر نمیدونیم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
احتمالا تنبلی تخمدان داری حتما دکتر برو وگرنه پوستت نابود میشه

من کلا هیچوقت جوش نمیزنم حتی قبل و بعد پر.یودی و اوج سن بلوغ هم جوش نداشتم ولی یه هفته اس صورتم داره پر میشه

من کلا هیچوقت جوش نمیزنم حتی قبل و بعد پر.یودی و اوج سن بلوغ هم جوش نداشتم ولی یه هفته اس صورتم داره ...

همینه تنبلی تخمدان تو دوران نوجوانی بلایی سر پوست من آورد که الان بع از ده سال پوستم با اینکه کلی خرجش میکنم بازم افتضاحه اون زمان اعتماد به نفسمو گرفت تو مدرسه دلم نمیخواست با بچه ها حرف بزنم چون فکر میکردم از جوشام حالشون بد میشه