2821
2789
عنوان

چرا همچین شد😐

195 بازدید | 14 پست

اقااا اینا امروز و تعطیل کردن تکلیف امتحانی که امروز داشتیم چیشد؟ فردا باید بدیم؟فردا که یه امتحان دیگه داریم😕پس فردا بدیم؟پس فردا هم یه امتحان دیگه داریممم😕۲۸ ام که کنکوره احتمالا امتحانای اون روز عقب جلو میشه

خاااک عالم چرا همچین شد🥴😨الان منه دانشجوی شب امتحانی کدوم درس و باس بخونم😑

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برنامه ریزی میکنن.. درکل خیالت تخت حتما امتحانارو میدی..

اون که آره

ولی خب من باید بدونم از کدوم شروع کنم یا نه

پس کی میخوان برنامه ریزی کنن و خبرشو بدن🥱ما تکلیفمونو بدونیم لاقل 

جا به جا میکنن خودشون اطلاع باید بدن

بخون👈☺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱خدایا سید علی خامنه ای را برای ما حفظ کن🙏#جانم_فدای_رهبر❤ من همون دختر کم حجاب ولی عاشق رهبرم وانقلاب🌹💚انقلاب ۵۷ انفجار نور بود😍👌💛.....خدایا شکرت ، ممنون که همیشه هوای ما رو داری💓همه چیو بسپار به خدا آخه هر محالی با خدا ممکنه🥺😍🥰    مگه میشه خدا اشکاتو ببینه و جاش بوسه نکاره؟!😍           چقدر زندگی واقعیمون میکنیم؟و چقدر شدیم اسیر دست رسانه هایی مثل بی بی سی و‌‌‌‌..؟ میدونستید امریکا و انگلیس مردمش باید پول بدن تا تلوزیون ببینن؟ حالا چرا دلشون سوخته و دارن اخبار رو رایگان برای شما نشون میدن؟ امام حسین مردمی کشتن که تحلیل سیاسی نداشتن‌! مراقب باش مثل مردم کوفه نباشی😊😉 ❤حسبی الله❤خدا برای درمان تمام دردهای من کافیست💪💖الله اکبر✋الحمدالله💫استغفرالله🧡الهی العفو🥺سبحان الله✌خدا می داند!وبس💕برای حاجت روایی: یک سوره واقعه بخونید بعدش یک سوره توحید بعدش ۷تا یاالله و حاجتتون بگید! التماس دعا
برا من 28 ام دو درس امتحان گذاشتن ینی ممکنه بخاطر کنکور جا به جا شه؟ 

نمیدونم والا ولی ظاهرا دانشگاه ها رو اماده میکنن برای کنکور اگه دانشگامون حوزه کنکور باشه و ساختمان هم مشترک باشه احتمالش هست ساعتش تغییر کنه کنکور از ۸ صبح تا ۱۲، ۱ ایناست بعدش شاید ما باید بریم برای امتحان🤷🏻‍♀️

جا به جا میکنن خودشون اطلاع باید بدن

اینا اینقدر ضعیفن تو اطلاع رسانی که نگین زودتر باید اطلاع بدن که دانشجوها هم برنامه بریزن برای درس خوندن. من امروز کلا سردرگم بودم از صبح که کدوم درس و بخونم هنوزم چیزی نخوندم