2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم دیگ😢😢

159 بازدید | 11 پست

دخترم دیگ داره میشه چهارسالش کله خونرو کثیف کاری کرده از دوسالو هشت ماهگیش دارم باهاش کار میکنم بی فایده بوده الان ک دیگ همچی متوجه میشه بهش میگم چرا نمیگی دستشوییت رو یا هیچی نمیگه یا طفره میره در مورد چیزای دیگ حرف میزنه  تشویق تنبیه فایده نداره نمیگه دستشوییشو هیچکدومو نمیگه خودش میبینه زمین و لباسش کثیف میشنا ولی بازم نمیگه یبار که کلا یک ماه کامل پوشکش نکردم هی بردم اوردم هی روضه خوندم براش وعده وعید دادم هیییچ عین خیالش نیس ک نیس بهترین چیزم بهش بگی برات میگیرما ازش میگذره ک نگه دستشویی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چ مشکلی متوجه نشدم میشه توضیح بدید؟

اخه دختر منم نمیتونست بگه..کثیف میکرد ناراحتم میشدااا..خودش خجالت میکشید..مشاور گفت چون شاهد دعوای من و همسرم بوده اضطرابشو اینجوری نشون میده..

خدایا قرار بیقرار من و بچه هام باش😭😭
اخه دختر منم نمیتونست بگه..کثیف میکرد ناراحتم میشدااا..خودش خجالت میکشید..مشاور گفت چون شاهد دعوای م ...

خوب میشه بگید لطفا چ راهکاری دادن؟شاید استرس چیزی داشته باشه اینم نمیدونم

من ولی احساس میکنم ار تنبلی و بی تفاوتیشه

خوب میشه بگید لطفا چ راهکاری دادن؟شاید استرس چیزی داشته باشه اینم نمیدونم من ولی احساس میکنم ار ...

بیشتر وقت گذاشتم براش..سعی میکنم دعواش نکنم..خودم دستشویی داشتنی بهش میگم واااای دستشویی دارم چیکار کنم ..اونم خوشش میاد از این بازی میبره منو سمت دستشویی..کلا بازی جواب میده 

خدایا قرار بیقرار من و بچه هام باش😭😭

ببین اصلا قیاس نکن تنبیه و تشویق هم برای کارایی مثل غذاخوردن و دستشویی رفتن جوابگو نیست 

با حوصله تر باش شاید از سنگ توالت میترسه براش صندلی مخصوص بگیر که راحت باشه با خودشم برو بخر رنگ و مدلش  خودش انتخاب کنه 

سریع تر جواب میگیری 

بهش بگین هم شما هم همسرتون که دستشویی دارید بزارید متوجه بشه که شما هم همینکار انجام میدید