2777
2789
عنوان

اصلاح

95 بازدید | 8 پست

خانما من قبلا صورتم یخورده جوش داشت زیاد اهمیت نمیدادم که با چی اصلاح کنم شمع یا بند

ولی الان صورتم صاف شده نمیخوام اصلا بعد از اصلاح جوش بزنم الان دارم میرم ارایشگاه میشه بگید بهترین اصلاح که جوش نزنم زیاد با چیه؟بنظرتون شمع خوبه یا بند؟

من تا حالا با شمع انجام ندادم 

ولی با بند انجام میدم و بعدش تا آخر شب فقط گلاب میزنم

جوش نمیزنه

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم وحشتناک بعداصلاح جوش میزنم همه روامتحان کردم فرق نکرد الان بابنداندازاصلاح کردم الکل زدم ماسک ورقه ای گذاشتم دارم یخ میزارم نمیدونم بعدش چی میشه😬

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
منم وحشتناک بعداصلاح جوش میزنم همه روامتحان کردم فرق نکرد الان بابنداندازاصلاح کردم الکل زدم ماسک ور ...

خدا کمکت کنه😂من پدرم سر پوستم در اومد تا درستش کنم الان اصلا نمیخوام‌دوباره جوش بزنم دوره پریودی هم میزنم دوس دارم گریه کنم از بس حساس شدم روش

خدا کمکت کنه😂من پدرم سر پوستم در اومد تا درستش کنم الان اصلا نمیخوام‌دوباره جوش بزنم دوره پریودی هم ...

😵‍💫🥺🥺😥

حساس نشو حساس نشو 😅

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿