2777
2789
عنوان

اموزش گیتار

1305 بازدید | 7 پست

سلام روزتون بخیر قشنگا

من به چندتا دلیل اومدم اینجا تا این قضیه رو عنوانش کنم

اونم اینکه موسیقی باعث ارامش اعصابه

شاید خیلیامون تایمِ کلاس رفتن نداشته باشیم‌

و اینکه اینجا یهیلی دیدم خیلیا ساز دارن و چون بلد نیستن باهاش کار کنن یه گوشه داره خاک میخوره😬😂

من حدود بیست ساله که دارم تو این حرفه فعالیت میکنم

الانم قصد دارم با هزینه پایین کلاس انلاین بزارم

اگر مایلین و مشتاقین اگر سوالی هست اینجا درخدمتم و اگه تصمیمتون قطعی شد پی وی درخدمتتونم برای هماهنگیای لازم

*من بهتون حق میدم که نتونین اعتماد کنین ولی به خدا کلاهبردار نیستم🥲😂❤️

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

گلم ببخشید ی گیتار برای شروع چنده و اسمش چیه 

بعد چند مدت طول میکشع یاد گرفت 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم ببخشید ی گیتار برای شروع چنده و اسمش چیه  بعد چند مدت طول میکشع یاد گرفت

قشنگم مدلای مختلف هست

منتها برای شروع به نظر من parsi  خیلی خوبه

M5parsi خیلی گزینه مناسبیه برای شروع

کلا سازِ اولی که تهیه میکنی باید ارزون قیمت باشه وگرنه چون بلد نیستی با ساز کار کنی بهش اسیب میزنی

خصوصا که ساز اول بیشتر دستگرمیه

تایم یادگیری بیشتر به خود ادم بستگی داره و پشتکارش و روال کار‌و اموزش استاد

اگر از مبحث ملودی نوازی شروع کنه و سواد موسیقیایی هنراموز رو تقویت کنه تایم کمتری نسبت به بقیه میبره

ولی تا نوازنده حرفه ای شدن خیلی راه هست و همه اش به خود هنراموز بستگی داره

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

نه بابااا من دوسال حضوری رفتم کلاس گیتار ولی گذاشتمش کناروالانم پشیمون نیستم اصلا به درد  بچه ه ...

حدود بیست ساله دارم موسیقی کار میکنم و موفق و راضیم☺️

شما علاقه نداشتی دلیل نمیشه که کار مارو زیر سوال ببری گلم❤️

حدود بیست ساله دارم موسیقی کار میکنم و موفق و راضیم☺️ شما علاقه نداشتی دلیل نمیشه که کار مارو زیر س ...

مرسی عزیزم از بابت وقتی که گذاشتی.اگه تابستون بود من حتما دخترم رو تو کلاس شما ثبت نام می کردم

خدایا شکرت از صمیم قلب به خاطر همه چی هم داشته هام، هم نداشته هام  
مرسی عزیزم از بابت وقتی که گذاشتی.اگه تابستون بود من حتما دخترم رو تو کلاس شما ثبت نام می کردم

😍❤️