2777
2789
عنوان

جواب این خواستگار چی بدم +اسکرین شات

76133 بازدید | 205 پست

سلام بچه من روم نشد با خانوادم حرف بزنم 

شما ها هم مثل خانواده من بگید چیکار کنم 

و نظرتون چیه کلی حرف زدیم ولی یه قسمت های میزارم ببینید بگید نظرتونو 

همه نظرات برام قابل احترام و با ارزش هستن 

ما به واسطه کاری با هم آشنا شدیم 

و حرف زدن ما یه کمی وارد مسائل شخصی شد 

من فهمیدم ایشون  قبلا به مدت ۶ماه نامزد بودن و بهم خورد بخاطر دلیلی های که گفتن 

پلیس هستن ۲۷ سالشونه 

دیشب یهو ابراز علاقه کرد 

گفت شخصیت اینا خوشم اومد 

حالا بگید چیکار کنم نمیدونم چیکار کنم 

گفتم بهم وقت بده بیشتر بشناسمش  تا بتونم جواب بدم 

آدم احساساتی هست و زود رنج هم هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود رنجیش کافیه واسه جواب رد

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

واسه چی پاک میکنی¿=/

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست

پلیس و احساساتی:)))))

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اول تحقیق کن علت بهم خوردن نامزدیش چی بوده

بعد اینکه یکم زود وا داده باید یذره رسمی تر میبود که همو میشناختید بعد....

زودرنج بودنشم باید بیشتر شناخت پیدا کنی بعضی مردای زودرنج هستن که آدمو دق میدنن؛ خیلی زود ناارحت میشن ک قهر میکنن....حتما حواست باشه

خوشم میومد...حس خوبی نگرفتم

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.