2777
2789
عنوان

شمارو بعد از عقد پاگشا کردن؟

263 بازدید | 17 پست

من یکسال و‌نیمه عقدم

بجز خونه پدرشوهرم و‌یکس از خاهرشوهرام دیگ کسی پاگشام نکرد.

براذرشوهرم خونشون بالای خونه پدرشوهرمه یکبارم ما زو دعوت نکردن‌وضع مالیشون هم‌توپه

اون یکی خاهرشوهرمم بنده خدا مشکل مالی داره توقعی نیست

ولی خدایی کار براذرشوهرم بد نیست؟

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از جاری

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بیخیال ببین اصلا از هیچکسی توقع نداشته باش پاگشا و این حرفها واسه زمانی بود که مردم با هم رفت و آمد دلشان یا کم با هم خوب بودن الان دیگه کسی حوصله خودش رو هم نداره متاسفانه آدمها بی حوصله شدن خیلی 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

اره خانواده همسر دعوت کردن شام دوتا هم النگو دادن همون روز برا پاگشا بهم و دوتا از خاله هاش دعوت کردن

خب اگ خانوادش دعوت کردن چرا از فامیلش انتظار داری؟؟؟فامیل ک پاگشا دعوت نمیکنن با این شرایط اقتصادی

ولی ما ترکا رسم داریم تازه عروس بره خونه کسی بهش پول میدن من عید رفتم واسه اولین بار خونه داییش داییش بهم پول داد تو پاکت

چشم می بندم و باز می کنم همه جا تو را می بینم؛ در هر خانه، هر فصل، هر شهر و هر خیابان.. در تمام رویاها و سفرها.. تو با منی در هر کجا که باشم ترکت نخواهم کرد💍❤‌‌‹ تو دقیقا همون قسمت قشنگ زندگیِ منی که همیشه به وجودش میبالم ؛ تو همون یه نفری هستی ک دلم  میخواد پا به پاش پیر بشم ؛  تو همون یاری هستی ک شهریار میگه بدون وجودش شهر ارزش دیدن نداره ! تو آغاز و انتهایِ منی ؛ یه جوری ک بند بندِ وجودم دیوونه‌وار تو رو می‌پرسته ! آرومِ جونِ من ؛ تو خوش قلب ترین آدمِ دنیایی و قطعا خدا خیلی منو دوس داشته  که تورو بهم داده ؛ )♥︎' ›️ تو زندگیم به این نتیجه رسیدم واسه به دست آوردن چیزایی که دوست داری باید صبر و تلاش کنی 🙃
بیخیال ببین اصلا از هیچکسی توقع نداشته باش پاگشا و این حرفها واسه زمانی بود که مردم با هم رفت و آمد ...

شب و‌روز خونه پدرشوهرم نشستن

خودشون همه جا مهمونی میرن

ولی واسه دعوت کردن حوصله ندارن

ذات ندارن متاسفانه و‌بشدت حسود

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

ده ساله ازدواج کردم هنوز منتظرم خالهام یا داییم یا عمم یا عموهام پاگشام کنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین