2777
2789
عنوان

پوشک 😁

152 بازدید | 10 پست

چند ماهه که وقتی پسرم میاد حمام بهش میگم جیش کن ، میبینم انجام میده ، چند وقته وقتی که پوشکش نیاز به تعویض داره میاد پیشم و با دست به پوشکش چندتا ضربه آروم میزنه ، این هفته اومد گفت بریم ، دستم و گرفت و منو برد توی اتاقش ،  کشو رو باز کرد و زیرانداز و داد دستم خودش هم شروع کرد به دراوردن شلوار 😂 اممممما امروز ، درست یک ساعت پیش دیدم اومده میگه شلوارم و دربیار ، بعدم پیراهنش و بعدم نوبت زیردکمه ای زیرش شد انگار 😐 بعد که دیدم میگه پوشکمم باز کن ؛ هم یکم عجیب بود برام هم باورم نمیشد !! یعنی همیشه خیلی دور میدیدم اون زمانی رو که بچم بخواد پوشک و بذاره کنار اما امروز ، انگار وقتش رسیده چون از همون یکساعت پیش تا الان داره تلاش می کنه که از توالت بچگونش استفاده کنه 😅

خلاصه که امروز دارم چیزی رو تجربه می کنم که تا حالا تجربه نکرده بودم ، هیجانی که امروز من و پدرش تجربه کردیم خیلی جالب بود ، امیدوارم این دوره هم خوب پیش بره و پسرمون بتونه راحت تر یک مرحله ی دیگه از بزرگ شدن و طی کنه 🥺🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهییی 😍😍😍 خداحفظش کنه

چند وقتشه؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

پسر منم ۱۸ ماهشه میبرم دستشویی جیش میکنه میگم کجا جیش میکنن دستشویی رو نشون میده یا خودشو کثیف میکنه میاد میگه کامل متوجه هست جیش چیه دستشویی چیه ولی خب من باردارم حوصله ندارم تلاش کنم زود یاد بکیره😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
پسر منم ۱۸ ماهشه میبرم دستشویی جیش میکنه میگم کجا جیش میکنن دستشویی رو نشون میده یا خودشو کثیف میکنه ...

عزیزم 🥺💙 

حس جالبیه که هم از بیرون هم از درون در حال بچه داری هستین ، مادر بودن خیلی قشنگه وااااقعا 😍💙

دو سال و چهار ماه 🥺🥺💙💙

عزیزم 😍😍😍

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

2790
2778
2791
2779
2792