2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

233 بازدید | 14 پست

خانوما چطو بعضی مادرشوهر پدرشوهر دوس دارن زندگی بچشونو بهم بریزن از صبح شوهرم زنگ زده تعمیر کار بیاد پکیج مامان باباشو نگاه کنه بعد پدرشوهرم گف بیا توهم پایین همیشه هر کاری دارن به شوهرم میگن بعنی شوهرم به عهدش گرفته برادرشوهرم یه بخاری نصب کرد واسشون مادرشوهرم هزار بار میگف تو نصب میکردی منو هم صبح هم شب تنها میزاره میره پایین تا سه ساعت چطو دلشون میاد

دیروز که روز مادر بود شوهرتو کادوپیچ میکردی میبردی تحویلش میدادی 

والا 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیروز که روز مادر بود شوهرتو کادوپیچ میکردی میبردی تحویلش میدادی  والا

😂👌🏽👌🏽

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

چون احمقن.چون نفهمن.مادرشوهره منم از دیروز اتیش سوزونده تو زندگی ما.گند زده به زندگیمون شوهرم از دیشب رفته و هنوز نیومده.خاک بر سرشون الهی خدا تقاص ما رو بگیره ازشون الهی خون به جگر بشه الهی بمیره راحت شم😐

یاشاسین آذربایجان💓✌

من جای جای باشم ی غذای خوشمزه ب اندازه ۲ نفر درست میکنم بعدم ی اهنگ میزارم صداشو میبرم بالا 

بعد ک اومد بالا غذارو میبینه گشنش میشه بخوره

تا اومد بشین بخوره تو پاشو برو تلوزیون رو روشن کن فیلم ببین 

تکو توک گوشی بگیر دستت هی ی نگا بنداز 

بزار بدونه مهم نیست خودش میاد کم کم

عزیزدلم جدا از اینکه شما زنشی اونها خانوادشن اونا ب اینجا رسوندن خرج شکمشو دادن و بزرگش کردن 

اگر الان شوهرتوعه فقط صدقه سر خانوادشه ببین میدونم شاید حرفام تلخ باشه برات ولی اینکه شوهرت سمت مادرشوهرت یا پدرشوهرته اصلا بد نیست اتفاقن این خیلی خوبه ک شوهرت خانواده دوسته وقتی خانوادشو دوست داشته باشه قژعم توروهم دوست خاهد داشت مطمئن باش

ما هرکاری ام کنیم بازم همون دختره تازه از راه رسیده هستیم ک ی پسر و از چنگ خانوادش دراوردیم درحالی ک داریم بهش سروسامان میذیمو زندگی تشکیل میدیم این تنها ب پسر صدق نمیکنه دخترم همینه 

یکم درک کن و با سیاست رفتار کن مثلن توام مثل شوهرت بچسب ب خانوادشو یکم با زبون و اخلاق و رفتار رامشون کن 

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

عزیزم خودت رودرگیر رفتاروحرف های خانواده ی شوهرنکن وحساسیت به خرج نده بزارهرکاری دوست داره کنه .چون من ده سال کارشون بودم نهایتش همسرم گفت توحسودی

پدرومادرم هستندوظیفمه .بی خیالش شدم خودش خسته شددست کشیدازکاراش

عزیزدلم جدا از اینکه شما زنشی اونها خانوادشن اونا ب اینجا رسوندن خرج شکمشو دادن و بزرگش کردن  ...

اخه من نمیبینمش به زور میخوابه که صبح بره اونجا پس من چی میشم یه تلوزیون خاموش کردنی میگن بیا خاموش کن

اخه من نمیبینمش به زور میخوابه که صبح بره اونجا پس من چی میشم یه تلوزیون خاموش کردنی میگن بیا خاموش ...

دیگه همینه زندگی عزیزم 

توام یکم زبر و زرنگ باش یکم سیاست داشته باش خودتو مشتاق نشونشون بده دیدی شوهرت خونه مادرشه توام برو پیشش غذا درست کن بخورین روز نشیتی یا شب نشینی کنین بعد موقع خاب بگو بریم خونه با خودت بیار خونه 

میدونی بعضی خانوادها بچهاشونو یکسان نمیدونن یعنی یکیو بیشتراز اونیکی میخان و دوست دارن حتمن مادرشوهر پدرشوهر شماام همینه ب شوعرتثن بیشتر اعتماد داره

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
شوهرم جنبه نداره میگه باهم زندگی کنیم

تو شوهرتو رام کن بابا خبببب

یجوری خرش کن بچرخه تو انگشتت 

چیکنم😐بهم وابسته شه

سیاست داشته باش ببین چیا دوست داره ازش استفاده کن 

مثلن اکثر مردا دوسدارن وقتی میان خونه زناشون بهشون خسته نباشید یا خوش اومدی بگن یا چمدونم بوس و ماچ و بغلو...

اصلااا پیش شوهرت انرژی منفی بکار نگیر ک مثلن وای حالم بده و... سعی کن یکسره بگو بخند داشته باشی 

ببین دوسداره چجوری باشی اگه ارایش دوست داره براش ارایش کن تو خونه سعی کن همیشه از لباسای شیک و صندل قشنگ و مجلسی استفاده کنی سعی کن ی ارایش ملایم داشته باشی 

مهربون باش هراز چندگاهی براش ی شاخه گل بخر و از کارکردن و زحمت کشیدنش قدردانی کن 

مثلن وقتی برای مادرش یا حتا تو یکاری انجام میده سریع تشکر کن بگو دستت دردنکنه یکی یدونم یا دورت بگردم 

وقتی باهم حرف میزنین از کلمات محترمانه استفاده کن مثلن وقتی یچی براش اوردی و تشکر کرد ازت بگو نوش جان عزیزم 

یکم ترگل ورگل شو 

موقع هایی ک ناراحته یا توهمه براش ی چایی عطردار دم کن و بکم لوسش کن مثلن بغلش کن چمدونم پشتشو بمال و... 

هر دو سه هفته یبار ی فضای رمانتیک درست کن ی غذای مورد علاقشو بزار و بچین سر سفره 

سعی کن چرب زبونی و اخلاق داشته باشی 

همیشه تروتمیز باش ب خودت برس هیچوقت خودتو تو جمعای سمی یا خالع زنکی شرکت نده هیچ وقت غیبت کسیو پیشش نکن سعی کن بهش دروغ نگی سعی کن مرحم رازاو دوستش باشی سعی کن رفیقش باشی 

هر دو سه ماه یبار براش ی متن عاشقانه ی خیلی خوب اماده کن و بفرست