شبآرا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 3518 عنوان دمای ۲۱ درجه😐 195 بازدید | 6 پست گرمه؟؟؟ یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه یه نویسنده کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋 1401/10/24 | 13:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شبآرا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 3518 خوبه معمولیه عه تاپیکم ثبت شد فکر کردم نیومدهالان شهر ما ۲۱ درجهست من تو تاپیکهای اینجا دیدم بعضیها شهرشون تابستون ۱۸ یا ۲۱ هست تعجب کردم خیلی😐 یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه یه نویسنده کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
ستارهخوشگله عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 17511 عه تاپیکم ثبت شد فکر کردم نیومده الان شهر ما ۲۱ درجهست من تو تاپیکهای اینجا دیدم بعضیها شهرش ... اونا بندگان خاص خدا هستن اینجا تابستون چهل درجه بیشتر میشه😂😂😂
شبآرا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 3518 اونا بندگان خاص خدا هستن اینجا تابستون چهل درجه بیشتر میشه😂😂😂 😂😂 همین تعجب کردمزمستون ما ۲۰ درجهست اون وقت اونها تابستونشون ۲۰ درجهیعنی با این حال تابستون ندارند😂😐 یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه یه نویسنده کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
ستارهخوشگله عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 17511 😂😂 همین تعجب کردم زمستون ما ۲۰ درجهست اون وقت اونها تابستونشون ۲۰ درجه یعنی با این حال تابس ... ماهم خدایی داریم ماها تابستونا از گرما میسوزیم اونا زمستونا از سرما 😈😈😈 عدالت اینجوری برقراره
شبآرا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 3518 ماهم خدایی داریم ماها تابستونا از گرما میسوزیم اونا زمستونا از سرما 😈😈😈 عدالت اینجوری ... 😂😂😂 یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه یه نویسنده کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋