2777
2789
عنوان

آی وی افی های 95 بیاین با هم باشیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 619798 بازدید | 44718 پست
من الان خودم امگا وفوابک اسید کیوتن وفری مکس میخورم با روزانه یکساعت پیاده روی همسرم هم فولیک اسید وزینک پلاس میخوره
خداوندا توخود گفتی که درقلب شکسته خانه داری...شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن.برای حاجتم ی صلوات بفرستین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امگا سه رو دکتر برات تجویز کرد؟ آخه یکی صفحه اول نوشته دکترش گفته جیوه داره نخورین من شکر خدا بیمه تکمیلی دارم ولی خب دو بار هم عمل هیسترو کردم اونم حدود دو و نیم شد که یه تومنشو بیمه داد
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
شاپرک بیمه تکمیلی تون چیه؟ مال ما دانا ست ولی هزینه های آی وی اف رو ساپورت نمیکنه
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
کیمیا باورت میشه منم این کارارو میکردم پیاده روی کمتر ولی بادکش و حذف غذاهای مضر و ... هم داشتم فکر میکنم خیلی استرس دارم و عصبی ام . هر چی میرم جلو و درمانم با شکست مواجه میشه بدتر میشم .
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بهار جان بیمه ما میهنه هزینه های عمل هیسترو رو که ساپورت کرد گفتن کلا هزینه های ناباروری رو میدن
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
آیدا جان خوش اومدی چند سالته؟ مشکلتون چیه؟ چه جالب اکثرمون ماه دیگه سیکلمونه
من که دکتر بهم نگفت ال دی بخور فقط گفت از روز دوم پری بیا سونو شو دارو بگیر که همون ماه انجام بدی...قرص ال دی برای چیه؟
خداوندا توخود گفتی که درقلب شکسته خانه داری...شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن.برای حاجتم ی صلوات بفرستین.
راستی خانومها من در حالت عادی سه چهار تا تخمک خوب دارم حالا با این داروها هایپر نشم چون قویه امپولهاش
اشک جان مگه شما نگفتی ذخیره تخمدانت پایینه؟ خوبه که در حالت عادی سه چهار تا تخمک خوب داری؟ سایزش هم میدونی چندن؟
بهار جان دکتر اصفهان گفت یکمی پایینه اما نیکبخت گفت مشکلی نیست