2777
2789
عنوان

آی وی افی های 95 بیاین با هم باشیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 619799 بازدید | 44718 پست
چند روز بعد عمل پانکچر رفتم انتقال
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام دوستان.من قبل عید میکرو کردم 12 تا جنین دارم که فریز شدن چون هایپر شدم انتقال ندادن.منتظرم پری بشم تا وسطای سیکل انتقال رو انجام بدن
حالت چهره ات مهم تر از هر لباسی است که به تن داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیمیا جان خوش به حالت 12 جنین داری چند تا تخمک آزاد کردی؟ کدوم مرکز میری؟آمپولات دقیقا چیا بودن و به چه صورت میزدی میخوام بدونم تخمکای من کم بوده علتش دوز آمپول هم میتونه باشه؟؟
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
کیمیا چند سالته ؟
سلام بهارجان.من متولد 62 هستم.بهمن ماه تهمک کشی داشتم که 14 تا تخمک بود که ازش 12 تا جنین تشکیل شد.من شمال هستم .از روز سوم پریودی تا روز 13 سیکل روزی 3 تا گونال اف زیر ناف تزریق کردم هر صبح ساعت 10 سوپرفکت هم تزریق کردم
در مورد تعداد تخمک ها باید با دکترت مشورت کنی .من روزی سه بار با روغن سیاه دانه زیر شکمم رو ماساژ میدادم .هر روز غروب پیاده روی میکردم.حدودا سه ماه غذا های گرم استفاده میکردم. کل ازسه ماه قبل میکرو تخمدانم رو تقویت کردم
سلام مادران اینده امیدوارم که بزودی زود مادر بشین...منم ماه اینده میخام برم تو سیکل میکرو اهوازم دکترمم نیکبخته شاپرک جان شما گفتن چقدر هزینته؟ راستی 37سالمه 4ساله ازدواج کردم شوهرم ضعیفه وتحرک نداره خودم ذخیره تخمدانم یکمی پایینه که نیکبخت گفت مشکلی نداره پارسال اصفهان هیسترو کردم که خدا رو شکر جز ی پولیپ 2میلی که درش اوردن رحمم هیچ مشکلی نداره شنبه رفتم کل ازمایشهای قبل میکرو رو انجام دادم که خرداد به امید خدا شروع کنم
خداوندا توخود گفتی که درقلب شکسته خانه داری...شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن.برای حاجتم ی صلوات بفرستین.
بهار جان حجامت هم خیلی خوبه کلا من طب سنتی رو خیلی قبول دارم
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
خدا رو شکر کیمیا جان انشالله با بار اول میگیره برات مشکلتون چی بود کلا؟
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
اشک جان منم اهوازیم و از خرداد سیکلم رو شروع میکنم دکتر من دیباونده فعلا که معطل پری لعنتی هستم که نمیدونم چرا نمیاد این ماه. بیبی هم منفیه ولی پری نمیاد حالا دو سه روز دیگه میرم دکتر قبلش باید آزمایش بدم که دارویی چیزی بده پری شم؟
بچه ها من مشخصاتتون رو صفحه اول مینویسم که دیگه در جریان باشیم
اشک جان دیباوند به من گفت هزینه میکرو سه میلیون تومنه داروها هم حدود دو سه میلیون میشه
شاپرک جان منم نیکبخت بهم گفت که بین پنج ونیم الی شش تومنه بخدا زوره که برای فرزند اوری وسباست افزایش جمعیت هیچ کمکی از طرف دولتمون نمیشیم...من ببمه ام تامین اجتماعیه وبیمه تکمیلی نیستیم دوساله بخاطر همین هزینه امروز وفردا کردبم تا امسال که قراره جور بشه
خداوندا توخود گفتی که درقلب شکسته خانه داری...شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن.برای حاجتم ی صلوات بفرستین.