2777
2789
عنوان

آی وی افی های 95 بیاین با هم باشیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 619798 بازدید | 44718 پست
منم رفتم ابن سینا اونا پیشنهاد آی وی اف رو دادن. ولی چند تا آشناها دکتر ملک منصور اقصی رو پیشنهاد دادن.رفتم پیش ایشون.حالا کلی آزمایش برام نوشتن . اونجا یه خانمه بود 10 بار آی وی اف انجام داده بود جاهای مختلف که جواب نگرفته بود .اما با یکبار آی وی اف پیش دکتر ملک منصور اقصی بار دار بود

یه دتر مازنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امید مامان مشکلتون چیه؟ کی قراره آی وی اف انجام بدی؟
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
همسر منم ضعیفه پس فکر کنم یکی دو ماه میگه سیکل رو شروع میکنی
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
سلام بچه ها منم به جمع تون اضافه شدم . 33 سالمه شش سال و نیمه ازدواج کردم سه ساله اقدام کردم یه سقط و یه خارج رحم داشتم لاپاراسکوپی کردم لوله راستم بسته است. ماه گذشته سیکل آی وی اف شروع کردم ولی متاسفانه چندبعد از عمل پانکچر برای انتقال رفتم که دکتر گفت اصلا جنین شکل نگرفته خیلی شوک بدی بود
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
پرونده ام رفته جز پرونده های خاص تا در موردش تصمیم گیری کنند که چه دارویی برام تجویز بشه .دکتر گفت عملکرد تخمدانات نسبت به سنت ضعیفه . 4 تا تخمک گرفتن که یکیش به درد نمیخورده. برا تقویت تخمدانهام چه راهی پیشنهاد میدین. خیلی از نظر روحی آشفته ام
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بهار جان چرا جند ماه بعد پانکچر رفتی برا انتقال؟ هایپر شده بودی؟؟؟
بهار جان چرا طب سوزنی رو امتحان نمیکنی برا تخمکات من کلا طب سنتی رو خیلی قبول دارم
نه شاپرک جان شنبه هفته پیش پانکچر شدم گفتن سه شنبه بیا برا انتقال که اینطور شد.سیکلمو از 15 فروردین شروع کردم . میشه راجع به طب سوزنی بیشتر توضیح بدی. البته این هفته میخوام برم حجامت فک کنم اونم خوب باشه