2777
2789
عنوان

این خیانته

124 بازدید | 11 پست

خانما من دیشب دوس پسرم ک یه جورایی نامزدیم همه میدونن مامامانم نبود زنگ زد ب این گف بروپیش بچه ها تنهان میترسن اینم اومد بعداین کلا نمیزاره من سرازکارش دربیارم بعد گوشیش زنگ خوردخان سیو کرده بود

دویید رفت ت حیاط بعد من اولش گفتم نرم رفنم بعدش ب اخرش رسیدم ک گف قربونت خونم خدافظ...بعداومدتوگفتم کی بود گفت نمی زارم ازکارم سردربیاری ونپرس واینا...بعدمن دیک کلا محلش ندادمو گوشیشم دیگ زنگ نخورد وجاشوپهن کردم و خودمم اتاق خوابیدم با ابجیم...من نمیدونم چرااینکاروکردبخدا دارم میمیرم ازگریه ازصبح حتی پانشدم ازجام خدافظی کنم رف کار دارم دق میکنم بخدا 🥲🥲🥲🥲🥲🥲💔💔💔💔💔

توروخدا توروقران اینک وای دوس پسرته وای مامانت میدونه رونگین توروخدا ما۱۱ساله همومیشناسیم بخاطرمخالفتای بابام نمیشع...وگرن همه میدونن پس توروخدا چیزی راجب این نگین

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
توام نذار از کارات سردربیاره اصلا مهم نباشه واست بذار فک کنه خفنه دلش خوش باشه

من میگم نکنه دختربوده باشه دوییدرفت حیاط دلم خونه ب امام حسین 🥲💔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بیخود کرده گفته سر از کارم در نیار

مردا همه جور غلط میکنن بعدم بهشون برمیخوره ب پاشون بپیچی 

پس زن نگیرن برن ب کارشون برسن 

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
خب چرا نمیذاره سر از کارش در بیاری یعنی چی پنهون کاری چرا بگو یا میگی یا تموم میکنم

کارش یکم خطریه بعد میگ تومتری شیشونیم عشقش پسررو لو داد کلا اعتمادنمیکنه ب هیچ کسی نمیگه... من اینش مهم نی میگم خیانت نکرده باشه بهم🥲💔

خیلی بیخود کرده گفته سر از کارم در نیار مردا همه جور غلط میکنن بعدم بهشون برمیخوره ب پاشون بپیچی&nb ...

کارش خطریه ب هیچ احدی اعتمادنداره میگ ت متری ۶ونیم دحتره باعث مرگ پسزه شد...

مگه کار نامزدت مثل ناصر خاکزاده؟🤣

چ جوربگم یه جورایی ولی موادنیس چیزدیگس

اها اوکی نمیدونم‌ والا یکم پیچیده شد شاید به خاطر کارش باشه 

کارش خطری ترمواده

تایه جاییشو گفته.ولی همشو نمیگه

بخدا دارم روانی میشم اگ دخترباشه میمیرم اخه خان کی این میشد🥲💔