2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوست دارم بدونم

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

اووووفففف خاک تو سرشون یه سره در حال جیغ جیغ و گریه ان 

اصن یه چیز رو اعصابیه حیق که نمیتونمم دیگه نبینمش چون کک میفته تو تنبونم که اخرش چی شد😂😂😂😂

ولی در کل فک کنم اخرش ریحان بمیره 

ازدواج میکنن و بچه دار میشن دیگه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

میران پسر هازاد خان 

هازاد خان پسر عزیزی و نازوخان 

فیرات پسر سلطان و خواهر گونول 

گونول زن آزاد میشه

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕
اووووفففف خاک تو سرشون یه سره در حال جیغ جیغ و گریه ان  اصن یه چیز رو اعصابیه حیق که نمیتونمم ...

نه هازاد خان میمره

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕
میران پسر هازاد خان  هازاد خان پسر عزیزی و نازوخان  فیرات پسر سلطان و خواهر گونول  ...

نه بابا فیرات،پسر شوهر عزیزه خانم و اسماس و در واقع وارث اصلی عمارت..شوهر عزیزه به اسما تجاوز کرده،فیرات به دنیا اومده

⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹
اووووفففف خاک تو سرشون یه سره در حال جیغ جیغ و گریه ان  اصن یه چیز رو اعصابیه حیق که نمیتونمم ...

جیغ حیغ و گریه بخوره تو سرشون، یکسره در حال ۷تیر کشی‌ان 😏 انگاری تکزاسه 🙃

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...