2777
2789

پدرخوانده

سلام به آن غمی که گمان می‌بری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک‌ چیزی بگم یادتون بمونه: ‏«گاهی‌ وقتا بدشانسی‌ هامونم از سَر خوش‌ شانسی‌ هستش» این رو بعدا متوجه‌اش می‌شیم.. .  اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜

منم همینطور

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صدرا؟

فک‌نکنم🥲

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

کل نی نی سایت شده پوست شیر 

به فیلم های مستهجن علاقه زیادی دارین 😑😑😂😂

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه
توی نماوا میذاره ؟ گرفتاری شدیم اشتراک فیلیمو میگیری فیلمای خوب دیگه رو جای دیگه میذارن انقدر هی گفت ...

نماوا هستش ولی من ک میرم کافینت برام میریزن خودتم میتونی تلگرام دانلود کنی فیلم خوبیه بنظرم