2777
2789
عنوان

4تا خواهریم

203 بازدید | 5 پست

دوتاشون خیلی اذیت میکنن حالا مشکلم و با دومی بماند خواهر سومم ی دوست داره از دوران مدرسه باهاش دوسته تا الان که هردو ازدواج کردن و بچه دار شدن هروقت بهش میگم بیا برنامه بزاریم بریم بیرون هرسری ی بهانه میاره ی بار شوهرش و بهانه می‌کنه ی بار درس و مشق بچه هاشو منم دیگه خسته شدم گفتم چقدر خودمو کوچیکه کنم دیگه بهش نمیگم هرجا بخوام برم با خواهر بزرگم قرار میزاریم میریم آبان ماه با خواهر بزرگم رفتیم شمال از طرف ادارشون بهش هتل آپارتمان دادن ب من گفت بیا بریم منم با شوهرم رفتیم وقتی خواهرم فهمید ب اون نگفتیم قاطی کرد ب مامانم گفت گریه کرد اینا بامن نمی‌گردن دوتایی خوش میگذرونن بر ما قیافه گرفت ب مامانم گفتم وقتی بهش میگفتم بیا بریم بیرون هی مارو میپیچوند یادش رفته منم دیگه نمی‌گم بهش چقدر خودمو ضایع کنم حالا ی کاری کرده ی سوال دارم ازتون

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

یرهفته پیش تو تلگرام بهش پیام دادم یهو دیدم همون دوستش ک باهم خوبن بهم پیام داده سلام خوبی من آرزوم تلگرام شیما قطع من اکانتشو داشتم گفتم بهت پیام بدم بگم منم باور نکردم مگه میشه همچین چیزی احساس میکنم خودشه خواسته اذیتم کنه بعدش هی آنلاین بود ولی جوابمو نداد فرداش آنلاین شد با دوتا استیکر خنده گفت سلام من سیمان منم گفتم فک کردی نفهمیدم الکی گفتی حالا طلبکاره ک من نبودم و آرزو بهت پیام داده آخه اگه راست میگی ب دخترت میگفتی ی پیام ب خاله بده یا زنگ میزدی این مسخره بازیا چیه بنظرتون همچین چیزی میشه بری تو صفحه ی یکی دیگه و با شمارش پیام بدی

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراانقدواست مهمه اونم اینومیدونه داره باهمین ترفنداذیتت می‌کنه اشتباهت همین بوده که بازبروت آورده که ...

آخه پشت سرم می‌ره ب مامانم میگه اینا من و آدم حساب نمیکنن و باهم خوشن و هزارتا حرف درآورده تصمیم گرفتم دیگه محل ندم بهش الان تو تلگرام بهم پیام داده چرا ناراحت شدی چون آرزو اومده با اکانت من بعد پیام داده فک می‌کنه من نمیفهمم

آخه پشت سرم می‌ره ب مامانم میگه اینا من و آدم حساب نمیکنن و باهم خوشن و هزارتا حرف درآورده تصمیم گرف ...

میگفتی نه‌چراناراحت بشم خوب دوست داشتی اومده به من چه بعداحوالپرسی میکردی وقطع میکردی همین