2777
2789

بعد حالا حاضرنیست باهام حرف بزنه😭😢خیلی سختمه حرفاشو فراموش کنم نفهمیدم چی شد اصلا نمیخادببینتم حداقل کاش میومد ی بارباهم حرف بزنیم

.....

نمیدونم چی شد چطور باید فراموش کنم من چقدرجونم تابیام فراموشش کنم ی عمر طول میکشه

کاربر بی اعصابم ؟؟ ور آر یو؟

اگر یک رابطه ‌را تمام کردید، لطفا دیگر به آن برنگردید؛ چه به عنوان فرد ظالم و چه به عنوان مظلوم. لطفا آن را با تمام روزهای خوب و بدش ببوسید و کنار بگذارید. چون فایده ندارد. چون آب در هاون کوبیدن است. چون برگشت به رابطه‌ای که یک بار به بن بست رسیده و تمام شده، کار بیهوده‌ و احمقانه‌ی است.

جمله‌ی جذاب «هزینه بازسازی کمتر از ساخت و ساز است، پس بیا دوباره از نو شروع کنیم» را کسانی برای برگشتن به رابطه‌ مثال می‌زنند که تا می‌توانستند بی مسئولتی خود را در رابطه بروز دادند و بعد از مدتی هم که تمام تیرهایشان به سنگ خورد و دور هایشان را زندند، حالا فیل‌شان یاد هندستان کرده. پس بیخیال غذای گندیده، بیخیال رابطه‌ی منقضی شده، بیخیال احساسات فاسد!

بگذارید حداقل تقدّس روز های خوبی که داشتید حفظ شود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر یک رابطه ‌را تمام کردید، لطفا دیگر به آن برنگردید؛ چه به عنوان فرد ظالم و چه به عنوان مظلوم. لطف ...

ماحداقل ی روز باهم زندگی نکردیم اخه

کاربر بی اعصابم ؟؟ ور آر یو؟