2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد😕😕

2454 بازدید | 49 پست

از وقتی اومدم دانشگاه همون یه ذره اعتماد به نفسی که داشتم نابود شد از قیافم از کارام از رفتارم خوشم نمیاد خودم دوست ندارم درس ک نمیخونم قیافه زیبایی ندارم تیپ قشنگی هم که ندارم حالم داره بهم میخوره از خودم در حدیم با شلواری که سر پاچه اش پر گل میرم میشینم سرکلاس به خودم اهمیت نمیدم به خودم نمیرسم خیلی آدم منفی ای بودم و هستم هم اتاقیم هم از خودم بدتر از زندگی میناله خسته شدم احساس میکنم خنگم تمرکز ندارم سرکلاس در حدی میگم اینا در مورد چی دارن با استاد بحث میکنن یه امتحان دادم اونو افتادم کلا زندگی رو به مسخره گرفتم ن شادی آنچنانی ن تلاشی برای آینده بی حس شدم انگاری برام درس و دانشگاه مهم نیس ماسک میزنم چون اعتماد به نفس ندارم ولی خسرت اونایی میخورم چقدر قشنگ صحبت نیکنن میخوام حرف عادی بزنم به تت پته میوفتم کلا خودمو بدجور زمین زدم همش خودمو میکوبم بقیه حتی اگر دروغ باشه خودشون بالا بالا میبرن من همون یه ذره هم خودمو میکوبم خودم کم میگیرم از بچگی همین بودم از دقتی هم رفتم دانشگاه بدتر شدم 

ناراحت نشی ولی منم بدم اومد

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب تا کی دختر خوب

وقتش نیس به خودت  بیای

گور بابای دانشگاه زندگی شخصیت چی اینده کار ازدواج

تا کی میخوای از حرف زدم فرار کنی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
کتابی چیزی معرفی میکنین؟ چجوری اعتماد به نفس پیدا کردین؟

کلی فایلای رایگان در مورد عزت نفس هست سایت عباسمنش برو اونجا می تونی نظر کاربرا رو بخونی و کلی بهت کمک میشه ولی یادت نره فقط و فقط عزت نفس

خودتم گفتی مشکل اعتماد ب نفس پایینه وگرنه مطمنا از نصفشون خوشگلتر و با کلاس تری😁😁

نمیدونم ولی وقتی بحث پیش میاد بحث پول فرهنگ خانوادگی قیافه همش احساس میکنم اونا از من بالاترن 

همیناس که سمت کسی نمیرم کسی هم سمت من نمیاد😕😕

چیزی ک میتونه از نظر تیپ کمکت کنه اینه ک از لباسای بلند و روسری های سُر و شلوارای بلند دوری کنی 😐... اینجوری هی از سرت نمیوفته پاچه شلوارتم گلی نمیشه...و لباسای ساده و بدون طرح

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام

عزیزم رو مد روز تیپ بزن لباس های رنگی بپوش آرایش کن مرتب باش به خودت برس خوش بو باش

خیلیا میگن این چیزا جلف بازیه 

نه این طور نیست یه خانوم باید همین جوری تیپ بزنه و به خودش برسه :)

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده! 🙂