2777
2789
عنوان

معلمین محترم ...

419 بازدید | 31 پست

من شنیدم معلمی که امتیاز ایثارگری داشته باشه استخدام رسمی میشه میخاستم ببینم این معلمین داخل مدارس دولتی کار میکردند؟چقد سابقه کار داشتند؟شرط سنی داره؟

بله مدرسه دولتی و بلافاصله بعد از ارائه نامه ایثارگری رسمی میشن.

البته من خودم هنوز اقدام نکردم و پیمانی هستم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چطوری میشه ایثارگر شد؟😐

پدرت اگه بیشتر از ۶ ماه در منطقه جنگی خدمت کرده باشه میتونی نامه ایثارگری بگیری

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
خب چطوری داخل مدارس دولتی کار پیدا کردین؟

هفت خان رستم😂

آزمون استخدامی

ممنونم از راهنماییتون، همسرم اونقدر از سوالم خندید🥺خجالت کشیدم. 

خواهش میکنم. راستش خودمم از این چیزا اطلاعی نداشتم. چند وقته متوجه شدم داستان چیه

یعنی اگه تو غیرانتفاعی اینا باشه قبول نمیکنن

نه دیگه غیرانتفاعی که استخدام نیروی رسمی نداره

۹ ماه بوده ولی من اصلا معلم نیستم سابقه ندارم

اول باید جایی استخدام قراردادی یا پیمانی باشی و بعدش اقدام کنی برای رسمی شدن