2777
2789
عنوان

معلمین محترم ...

419 بازدید | 31 پست

من شنیدم معلمی که امتیاز ایثارگری داشته باشه استخدام رسمی میشه میخاستم ببینم این معلمین داخل مدارس دولتی کار میکردند؟چقد سابقه کار داشتند؟شرط سنی داره؟

بله مدرسه دولتی و بلافاصله بعد از ارائه نامه ایثارگری رسمی میشن.

البته من خودم هنوز اقدام نکردم و پیمانی هستم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری میشه ایثارگر شد؟😐

پدرت اگه بیشتر از ۶ ماه در منطقه جنگی خدمت کرده باشه میتونی نامه ایثارگری بگیری

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
خب چطوری داخل مدارس دولتی کار پیدا کردین؟

هفت خان رستم😂

آزمون استخدامی

ممنونم از راهنماییتون، همسرم اونقدر از سوالم خندید🥺خجالت کشیدم. 

خواهش میکنم. راستش خودمم از این چیزا اطلاعی نداشتم. چند وقته متوجه شدم داستان چیه

یعنی اگه تو غیرانتفاعی اینا باشه قبول نمیکنن

نه دیگه غیرانتفاعی که استخدام نیروی رسمی نداره

۹ ماه بوده ولی من اصلا معلم نیستم سابقه ندارم

اول باید جایی استخدام قراردادی یا پیمانی باشی و بعدش اقدام کنی برای رسمی شدن

2791
2779
2792