2777
2789
عنوان

خاطره بازی 🥲🥺

222 بازدید | 5 پست

با سلام  از خاطرات دوران رل یا نامزدیتون بگید 

من خودم اولین بار تا ساعت ۵ صبح با رلم حرف زدیم و درد و دل کردیم خیلی خوب بود

یه بارم با دوستاش مافیا بازی کردیم من و رلم مافیا بودیم ما بردیم 🥺

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂
قبل ازاینکه رسمی بشیم دوبار اوردمش خونه  الان ک فکرشو میکنم ازترس نفسم قطع میشه  چ حماقت ...

وااای🤣

نه مال ما من تهرانم اون اهواز انقدر سخته تحمل دوریش

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هنوزم بهم میگه گوزوی من🥺🥺 خیلی فشارم داد اگه بغلم کرد منم کمی شکمم درد میکرد دیگه نتونستم کنتر ...

🤣

وااای🤣 نه مال ما من تهرانم اون اهواز انقدر سخته تحمل دوریش

ی شب باهاش بیرون بودم محرم بود

اومدم خونه ایفون زدم کسی نبود این دیوونه از در رفت بالا درو باز کرد ک بریم توی حیاط😐😐😐😐😐😐😐چرا واقعا؟😂😂😂😂