2777
2789
عنوان

ارایشگری

201 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من پنج ماهه زایمان کردم یک پسر دارم وضع مالیمون زیادخوب نیس بدهی زیادداریم خونه نداریم ماشینمون پولش قرض کلی هم فشار روی شوهرم ..دلم میخاد بتونم هم کمکی باشم برای شوهرم هم خودم وزندگیم ..لااقل خودمم ازعمرم استفاده کنم  کفش لباس که دوس دارم بخرم باشگاه برم به پوستم برسم پس انداز داشته باشم 

توهنرها توارایشگری خیلی دستم میچسبه یعنی کل خونواده میگن برو دنبالش تومیتونی 

اما من نگرانی دارم یکی اینکه پسرم کجا بذارم پیش مادرم بذارم ممکنه باباش بگه بیارپیش من باباشم هرچیزی دستش برسه میده بچه بخوره مثل هله هوله نوشابه ..اصلا وقتی بچه ازم دورباشه نگرانم همش میگم اتفاقی نیفته براش اذیتش نکنن دوشب پیش رفتم بازار سپردمش بابامامانم وقتی برگشتم بعدیک ساعت دیدم بچه داره گریه میکنه رفتم فهمیدم پاش زده بوده بخاری ازحرارتش جیغ زده اینام ترسیدن دادزدن بچه بیشتر هول کرده خب این چیزارو میبینم نمیتونم خونه اونام که یکسره اونجاین بچه ها نوه هاشون کوچیکن برای ارایشگزیم یکجا سراغ داشتم ارایشگاه بود گفت یکسال بیا مداوم یادبگیر خودمونم مدرک میدیم همه چیزم یادمیدادن کارشونم خدایی درسته منتها ازصبح میگه بیاتاسرشب ..حالا موندم ارایشگری چقدر کارداره کحاها بایدبری یادبگیری بچمو چیکارکنم نگرانش میشم 

بااین وضعیت مالی منم باید حرکت کنم ازجام وگرنه خودم محروم میشم همیشه ازهرچی دلم میخاد ازیک طرف نگران بچمم که پیش همه کس میره برای نگهداری ممکنه هم وابسته شه وخودمو اذیت کنه هم هرجورتربیت بشه شماها بگین چیکارکنم 

واقعا موندم 

گودی کمرم دارم یکم 

اگه یک تخصص یادبگیرم چی مثل ناخن یا شنیون 

ایا ارایشگاه قبول میکنن درامد یک تخصص تنها خوب هس ایا

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

لرلیشگرا مگه بچه‌دار نمیشن 

یا خودت ببرش ارایشگاه 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا بچه اتو بزرگ کن چون اون از همه بیشتر بهت احتیاج داره

اره واقعا گاهی خودم میفهمم که وابستم شده ازنگاهش بیقراریش وقتی نیستم میفهمم 

اما خب کی برم دنبالش بنظرت

بچتم با خودت ببر عزیزم پاکسازی پوست خیلیخوبه من خودم حرفم اینه تا ۳سال دیگه جز پولسازتریناس البته ...

یعنی پاکسازی پوست یادگرفتی توارایشگاه ها انجام میدی؟

الان اولویت زندگی تو بچه هست ، کار هم کنارش کم کم یاد بگیر ، باید بری آموزشگاه فنی حرفه ای خیلی سریع یاد میدن ، فقط هم یک کار یاد بگیر مثل رنگ کردن مو که از همه بیشتر درآمد داره ، یا مثلاً میکاپ و شنیون ، یا ناخن اما خوووب یاد بگیر و حرفه ای ، کم کم مشتری بیار خونه از فامیل شروع کن ، پیش بچتم هستی . موفق باشی عزیزم

این نیز بگذرد . . .

من خودم سالن داشتم اگر بخای ارایشگاه بزنی کلی پول میخواد،کنر و دستا و گردن نابود میشه اگر بخوای بری ...

من میگم ناخن وشنیون فقط یادبگیرم با چندتا ارایشگاه درارتباط باشم هرکدوم خاستن میرم براخودم باسه فقط پولش وبچمم بیشتر باهامه

یعنی پاکسازی پوست یادگرفتی توارایشگاه ها انجام میدی؟

من یادگرفتم ولی انجام نمیدم چون  سایل میخواد دستگاه بخور اسکرابر ال ایی دی  مواد میخواد

اگه میتونی هزینه کنی برو دنبالش خییلییخوبه 

البته تو کلینک هم میتونی کارکنی اونا دیگه خودشون وسایل دارن ولی بعضیاشون ندارن میگن فشیالیست باید خودش داشته باشه درصدی کارمیکنن

الان اولویت زندگی تو بچه هست ، کار هم کنارش کم کم یاد بگیر ، باید بری آموزشگاه فنی حرفه ای خیلی سریع ...

مرسی عزیزم