سلام بچه ها من پنج ماهه زایمان کردم یک پسر دارم وضع مالیمون زیادخوب نیس بدهی زیادداریم خونه نداریم ماشینمون پولش قرض کلی هم فشار روی شوهرم ..دلم میخاد بتونم هم کمکی باشم برای شوهرم هم خودم وزندگیم ..لااقل خودمم ازعمرم استفاده کنم کفش لباس که دوس دارم بخرم باشگاه برم به پوستم برسم پس انداز داشته باشم
توهنرها توارایشگری خیلی دستم میچسبه یعنی کل خونواده میگن برو دنبالش تومیتونی
اما من نگرانی دارم یکی اینکه پسرم کجا بذارم پیش مادرم بذارم ممکنه باباش بگه بیارپیش من باباشم هرچیزی دستش برسه میده بچه بخوره مثل هله هوله نوشابه ..اصلا وقتی بچه ازم دورباشه نگرانم همش میگم اتفاقی نیفته براش اذیتش نکنن دوشب پیش رفتم بازار سپردمش بابامامانم وقتی برگشتم بعدیک ساعت دیدم بچه داره گریه میکنه رفتم فهمیدم پاش زده بوده بخاری ازحرارتش جیغ زده اینام ترسیدن دادزدن بچه بیشتر هول کرده خب این چیزارو میبینم نمیتونم خونه اونام که یکسره اونجاین بچه ها نوه هاشون کوچیکن برای ارایشگزیم یکجا سراغ داشتم ارایشگاه بود گفت یکسال بیا مداوم یادبگیر خودمونم مدرک میدیم همه چیزم یادمیدادن کارشونم خدایی درسته منتها ازصبح میگه بیاتاسرشب ..حالا موندم ارایشگری چقدر کارداره کحاها بایدبری یادبگیری بچمو چیکارکنم نگرانش میشم
بااین وضعیت مالی منم باید حرکت کنم ازجام وگرنه خودم محروم میشم همیشه ازهرچی دلم میخاد ازیک طرف نگران بچمم که پیش همه کس میره برای نگهداری ممکنه هم وابسته شه وخودمو اذیت کنه هم هرجورتربیت بشه شماها بگین چیکارکنم
واقعا موندم
گودی کمرم دارم یکم
اگه یک تخصص یادبگیرم چی مثل ناخن یا شنیون
ایا ارایشگاه قبول میکنن درامد یک تخصص تنها خوب هس ایا