2777
2789
عنوان

بی بی چک

232 بازدید | 14 پست

بچه ها من 26 آذر  اقدام بدون پیشگیری داشتم 24 ساعت بعد اورژانسی خوردم و چند بار هم  تو این مدت زعفرون  دم کردم خوردم،  19 دی  باید پری میشدم 5 روز از تایم پریودیم میگذره  بی بی گذاشتم منفی شد،کسی هست بی بی منفی بوده ولی آزمایش مثبت؟ من الان آزمایش بدم یا زوده؟  من هیچوقت پری عقب نمیفته واسه همون  شک کردم

چون قرص اورژانسی خوردی پریودت بهم ریخته طبیعیه

ازمایشم نده پریود میشی دیرتر

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون قرص اورژانسی خوردی پریودت بهم ریخته طبیعیه ازمایشم نده پریود میشی دیرتر

آخه همه میگفتن  اورژانسی بخوری  تا دو هفته بعدش پری میشی و دو بار پری میشی  تو ماه  

لعدُم تا سه روز بعد اقدامت اورژانسی بخوری ایراد نداره فکر کنم

آخه علائم دیگه هم داشتم مثل لک خیلی کم درست زمان پری... و درد گرفتن سینه هام ده روز بعد اقدام ترشح  چسبناک و... یعنی اینا هم به خاطر اورژانسی هست