2777
2789
عنوان

خرید مسکن ملی

| مشاهده متن کامل بحث + 2557 بازدید | 44 پست
شما که خونه داری اینو بزار برای افراد بی سرپناه برا سرمایه گزاری راههای دیگه ای هم هست  

ربطی نداره هرکی بند جیمش قرمز نباشه میتونه، به هرحال این طرح مال کسایی هست ک از  وام های دولت استفاده ای نکردن. 

پیشرفت، یعنی رقصیدن با آهنگی که یک زمانی باهاش گریه کرده بودی🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا سالها پیشم مسکن پرند تو تهرانم افرادی که پول و خونه داشتن گرفتن.بی بضاعتها همچنان بی خونه هستن

مگه خونه داشته باشی هم میشه ؟؟؟

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
ن منظورم اینه الان تهران ثبتنام داره؟همون اطرافش

والا خبر ندارم زنگ بزن کافی نت بپرس اونا خبر دارن ، منم خودم زنگ زدم گفت بیا برات ثبت نام کنم 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
خوب شما چکار کردین ساختین ؟  اره واقعا بده آدم نمیدونه با کیا طرفه ، سلیقه اشون به تو میخوره ی ...

ما خودمون هر 4 نفر میشناختیم و هم گروه شدیم خداروشکر... بعدهم ک قرعه کشی کردن و زمینو بهمون دادن گفتن برین بسازین دوست دارین شخصی بسازین دوست دارین انبوه ساز بسازه. ولی دوستم  کسی نمیشناخت ک باهاشرهم گروه شه دیگه خودشون اینو با 3 نفر دیگه هم گروه کردن. 

دیگه زمینش رایگانه ی وام250 یا 350 داره ک اگه زود شروع به ساختن میکردین ارزش داشت الان که با این قیم ...

کی میگه زمینش رایگان من 40تومن یکشنبه ریختم فیششوبردم سازمان مسکن ک ،اسمم تو لیست متقاضی ها بمونه و3ماه دیگه 40بریزم فکر.کنم 5تا40تومن بایدبریزم فقط برا زمین بعد وام و اقساط شروع میشه 

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
کی میگه زمینش رایگان من 40تومن یکشنبه ریختم فیششوبردم سازمان مسکن ک ،اسمم تو لیست متقاضی ها بمونه و3 ...

نه زمین ک تو شهر ما رایگانه فقط همون 40 تومن اولیه... بقیش ک با هم گروهیات پول میزارین برا فوندانسیون و آهن و... تو شهر ما ک هر واحد برا آهن باید 300 میلیون بزارن. بتن بخوای کار کنید مناسبتر درمیاد. البته ما برا ثبت نامی هلی دولت روحانی هستیم شاید دولت رئیسی فرق میکنه🙆‍♀️

شما که خونه داری اینو بزار برای افراد بی سرپناه برا سرمایه گزاری راههای دیگه ای هم هست 

کسایی ک خونه ،زمین دارن فرم ج آنها قرمز میشه نمیدن بهشون حتی اگه برابازسازی جایی وام از بانک مسکن هم گرفته باشن نمیدن بهشون زمینارا

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
خوب فکر کنم چون شهرهای بزرگ درخواست خیلی بیشتر باشه  والا اینجایی که من میخوام بنویسم اصلا نمی ...

تو خوبی،

کسایی ک خونه ،زمین دارن فرم ج آنها قرمز میشه نمیدن بهشون حتی اگه برابازسازی جایی وام از بانک مسکن هم ...

خوب خداروشکر من هیچ جا وام نگرفتم تاحالا 

البته ۸ سال پیش وام خرید کالا گرفتم 🫤 اون هم شاملش میشه ؟ 

کی میگه زمینش رایگان من 40تومن یکشنبه ریختم فیششوبردم سازمان مسکن ک ،اسمم تو لیست متقاضی ها بمونه و3 ...

عزیز این ۴۰ تومن هارو هر چند وقت یکبار باید بریزیم ؟؟؟ 

خرید خونه با بودجه محدود دیگه رویا نیست.

شهر پردیس در حومه تهران با شرایط عالی بهترین گزینه برای خرید ملک با سرمایه های محدود میباشد.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در امور ملکی شهر پردیس فعالیت دارد.

اطلاعات بیشتر : سایت شرکت ایران ملک

https://irmelk.com

داری هر سری ۴۰.۵۰.۶۰بریزی؟! اگ داری ک خوبه برا سرمایه اگ ن هم ک الکی خودتو ت خرج ننداز هر سری پول ...

شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600  سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com