2777
2789
عنوان

خرید مسکن ملی

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 44 پست
دیگه زمینش رایگانه ی وام250 یا 350 داره ک اگه زود شروع به ساختن میکردین ارزش داشت الان که با این قیم ...

یعنی زمین میدن میگن برین بسازین ؟؟؟🤔🤔 

من فکر کردم خونه میسازن میدن 

اگر فقط زمین بگیریم نسازیم چی ؟ 😈😁

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرعه کشی  که نیست. خونه به نامت و وام مسکن نگرفته باشی حله. بند جیمت نباید قرمز باشه.

بند ج چیه ؟ 

فکر کردم اول میگی بند جیبت نباید قرمز باشه 😂😂😂😂 

من نه وام گرفتم کلا هیچ بانکی نه ملک و زمین به نامم

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
خوپشون نمیسازن ک دولت میسازه .مگه اینجوری نیست؟

نه شهر ما گفتن 4 تا طبقه و با هم گروهات میتونین  شخصی بسازین یا هم بدین انبوه ساز...بدیش همینه  چون شاید یک نفر پول نداشته باشه. یکی های احمدی نژاد خوب بود. 

پیشرفت، یعنی رقصیدن با آهنگی که یک زمانی باهاش گریه کرده بودی🥰
تهران

خوب فکر کنم چون شهرهای بزرگ درخواست خیلی بیشتر باشه 

والا اینجایی که من میخوام بنویسم اصلا نمیدونم کسی هست توش یا نه 😂 

حالا شماره یه املاکی در آوردم اونجا صبح میخوام بهش زنگ بزنم ببینم اصلا چه جور جاییه 

والا شوهرم میگه راهش دوره حوصله ندارم بریم ببینیم 😑😑😑

یعنی زمین میدن میگن برین بسازین ؟؟؟🤔🤔  من فکر کردم خونه میسازن میدن  اگر فقط زمین بگیر ...

نه یه واحد آپارتمان میدن ، مثل مسکن مهر  

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
ما ثبت نام کردیم ، الان شهر ما زیر ۱ تومن خونه پیدا نمیشه ، اگه واسه سرمایه گذاری میخوای عالیه 

شهر ما هم همینطور 

اره راستش فقط جهت سرمایه گذاری 

یعنی زمین میدن میگن برین بسازین ؟؟؟🤔🤔  من فکر کردم خونه میسازن میدن  اگر فقط زمین بگیر ...

شهر ما زمین قرعه کشی کردن به 4 نفر دادن وزمان گذاشتن تا طی دوسال باهم بسازین حالا میتونین شخصی بسازین یا بدین انبوه ساز. و همینش بده چون هر4 نفر شاید پول کافی نداشته باشن یمی داشته باسه یکی نداشته باشه. 

پیشرفت، یعنی رقصیدن با آهنگی که یک زمانی باهاش گریه کرده بودی🥰
شما که خونه داری اینو بزار برای افراد بی سرپناه برا سرمایه گزاری راههای دیگه ای هم هست 

کاشکی خونه داشتم 😁 

خونه ای که نشستیم درسته رایگان نشستیم ولی مال ما نیست ، برای همین به فکر یه جا هستم 

الان میگم سرمایه گذاری ولی آدم از آینده اش خبر نداره

شهر ما زمین قرعه کشی کردن به 4 نفر دادن وزمان گذاشتن تا طی دوسال باهم بسازین حالا میتونین شخصی بسازی ...

خوب شما چکار کردین ساختین ؟ 

اره واقعا بده آدم نمیدونه با کیا طرفه ، سلیقه اشون به تو میخوره یا نه ؟ پول دارن یا نه 

چقدر بده اینجوری 🫤

شما که خونه داری اینو بزار برای افراد بی سرپناه برا سرمایه گزاری راههای دیگه ای هم هست 

دقیقا سالها پیشم مسکن پرند تو تهرانم افرادی که پول و خونه داشتن گرفتن.بی بضاعتها همچنان بی خونه هستن