2777
2789
من کلا دو بار استفاده کردم دفعه اول فعال شدن حسامو فهمیدم دفعه دوم هیچیم نشد بنظرم نیس الانم تمایلی ...

بنظرم ایشون یا نزده،یا مقدار خیلی خیلی کم بوده میگه نیم ساعت یه ساعت اثر کرد فقط بهتر میدیدم و می‌شنیدم 

فکر کنم گل کشیده فکر کرده ماشرومه 

یا نژاد خیلی ضعیفی مصرف داشته کمه کم ۶ ساعت اثرش هست 

بحث فقط بهتر دیدن نیست کلا ویژن داری یعنی بعضی شکلا مثلا کج ن بعضی چیزا قشنگ توش میبینی داره حرکت میکنه مثلا به یه تیکه چوب نیگا میکنی میبینی یه سری چیز توش انگار داره حرکت میکنه ولی چیزایی که ایشون گفت مثل گله

شاید مثلا نیم گرم پلی داده زیر ۵ گرم تاثیر ماندگاری نمیذاره به نظرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم ایشون یا نزده،یا مقدار خیلی خیلی کم بوده میگه نیم ساعت یه ساعت اثر کرد فقط بهتر میدیدم و می‌شن ...

بنظرتون از کجا میتونم تهیه کنم که مطمعن باشه؟قبلا چهار گرم گرفتم و استفاده کردم و هیچ تاثیری ندیدم.به کانال و پیج های فروش هم که نمیشه اعتماد کرد

من همین امشب تجربه اش کردم ماشروم خوردم خیلی بد بودد من تا لول مرگ رسیدم خیلی چیز بدیه به هیچ عنوان به هیچ عنوان مصرف نکنید خواهشا واقعا اگه جون خودت روان خودت رو دوست داری هیچ وقت مصرف نکن چون واقعا جوری به فاک میره که اصلا خودتم باورش نمیکنی 

من بعد خوردنم نمیدوستم چجوری رسیدم خونه خیلی واقعا اتفاقای تلخی و به شدت ترسناکی برام افتاد خیلی ترسناک بود واقعا از ته دل میگم مصرف نکنید به هیچ عنوان اصلا اون چیزی که فکرشو میکنی نیست اصلا ببخشید زبونم لال من مادر خودمم نمیشناختم واقعا بابام میخاستم بزنم بازم میگم به هیچ عنوان مصرف نکنید هر کی میگی خوبه اره فلانه دروغ میگی بخدا 

من همین امشب تجربه اش کردم ماشروم خوردم خیلی بد بودد من تا لول مرگ رسیدم خیلی چیز بدیه به هیچ عنوان ...

من نخوردم ولی تو کامنتا گفته بودن که نرین پیش خانوادتون که فاجعه‌ست و حتما فقط یه نفر پیشتون باشه مراقبتون باشه 

من حس یه آدمی رو داشتم که به یه جای قشنگ سفر کرده حسش جالب بود دنیایی بود صاف قشنگ بدون زشتی بدون خی ...

سلام دوست عزیز من هم برای افسردگی میخوام یکبار تجربه کنم میشه دقیقا بگی از کجا تهیه کردی و قانونی بوده یه توضیحی بدید ممنون میشم اگه میشه 

سلام عزیزم شماره اون کسی پیشش سفارش دادی رو داری به منم بدی ؟از تجربیاتت هم میشه بگی برام که چجوریه؟

متاسفم نمیتونم شمارش رو اینجا ب اشتراک بذارم دوس داشتی درخواست دوستی بده خاستی خودم برات ثبت سفارش میکنم باید اجازه بگیرم ازش