ولی فازش به این شکله
مثلا معمولا من ۵ تا ۸ گرم پلی میدم
ساعت معمولا ۶ بعد از ظهر شروع میکنم با شکم خالی
کنارش یکم لیمو تازه هم میخورم باعث میشه زودتر اثر کنه
بعد نیم ساعت ویژن آروم آروم شروع میشه
مثلا کف زمین نگاه میکنی میدونی سنگیه ولی میبینی داره توش حرکت میکنه
بعد میرم جلو آیینه میبینم بهبه مردمک چشام بازه بازه خودمم با ویژن میبینم
بعد آهنگ پلی میکنم یا کسی کنارم ببینه نمیتونم از قبل پلی لیست گذاشتم برام پلی کنه این بودن یه فرد مطمئن کنارت خیلی تاکیدییه و از خیر اون شب از این پیشه آدما بری باید بگذری چون آدما بد تریپ میکنن اصلا تو فضاهای شلوغ نرید خیلی فاز بدی داره تو خونه ای که فقط یه نفر باشه مواظبت ایده آل ترین شرایطه
بعدش معمولا میخوابم ولی ساعت ۱۲ یک شب معمولا بلند میشم و تا ۱ ساعت به اصطلاح توهم هست نه به طوری که مثلا یه آدمو گاو ببینم نمیدونم کجام و معمولا میگم به من الان اصلا کی ام اینجا چیکار میکنم و تو طول این مدت یه تریپ معنوی دارم که تا ۱ ساعت تا نهایتا دو ساعت زمان میبره
که مقدار زیادیش یادم نمیاد معمولا ولی کاملا میدونم که چیزای خفن و پشم ریزونی از دنیا رو فهمیدم و قابل توضیح نیست چون برای هر فردی به یک شکله معمولا بد تریپ میشم ولی بعدش احساس فوق العاده ای دارم
یعنی خوده بد تریپیه ایه چیزایی رو بهم فهمونده و نشون داده که کاملا پشم ریزونه خودم ماهی یکبار اینکار رو انجام میدم و دو ساله که همینه برنامه م ولی بنظرم یه سری فاکتور هایی از قبل لازمه که باید در نظر بگیرید
به نظرم از قبل باید ذهنی آماده باشی و بقولی بتونی بی وزن بودن رو تمرین کنی چون این گل نیست یا هر چیزه دیگه ای
هر بار توی تریپت یه سناریو کاملا متفاوت روبروته
من خودم همیشه قبلش یه نمه اضطراب دارم چون واقعا نمیدونی با چه چیزی میخوای روبرو شی
اینم صرفا گفتم بدونید تبلیغ نمیکنم بستگی به خودت و شرایطی که فراهم کردی داره
بستگی به تحملت داره
مثلا بد تریپ میشی و میخوای فقط تموم شه و نمیتونی بدترین رو تحمل کنی و واقعیت شم بخوای هیچ راهی نداره دیگه از الان بدون رفت تو شیکمت تمومه هیچ چیزی ام روش اثر نداره هر چی بیشتر پیگیر شی حالت خراب تر میشه
و اصلا تو اون حالت نمیتونی کار خاصی انجام بدی
بنظرم تلفن تون هم رو حالت پرواز بزارید و به همراه تون حتما بگید که یهو کار اشتباهی انجام ندید
ولی روی من جواب بوده دوسش دارم با اینکه بعضی موقع ها حالم توش خیلی بد میشه
ولی انگار مغز آدم رو بعدش از نو طراحی کردن و جون تازه انگار میاد سراغت
بنظرم اول کلی روش تحقیق کنید
بعد شرایط ذهنی و بیرونیش رو فراهم کنید
اینطوری بنظرم میتونه مثبت عمل کنه
در غیر اینصورت میشه یه تجربه بد
و اگر میخوای بزنی بری پیش خونوادت میشه فاجعه