2777
2789

وبی کاش چیزای بی ضرری مثل همین روانگردان ها عادی بود و عوارض نداشت میشد خورد مثل قهوه که طبیعیه و حال خوب میکنه ولی خب قوی نیس من هیچی مصرف نکردم ولی قرص لاغری گلوریا خوردم خیلی خوبه حتم دارم چیزی توش دارا انقد حالتو خوب میکنه آخ انرژی مضاعف مثبت بودن و پرحرف بودن خوبه دیگه و دل و جرات بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وبی کاش چیزای بی ضرری مثل همین روانگردان ها عادی بود و عوارض نداشت میشد خورد مثل قهوه که طبیعیه و حا ...

چقد وزن کم کردی باهاش؟

حال راباید فهمید،، پرسیدن راهمه بلدن👍

خاهش میکنم اگه آدم مضطرب استرسی هستید یا خیلی خشونت دیدید ماشروم استفاده نکنید ولی اگه شخصیت آروم ومثبت گرا هستید یعنی آخر هیجان میشه گفت میتونید بهترین تجربه از زندگی با ماشروم بدست آورد 

اسرائیل 

رفتم تو باغ به نعمتای خدا تک تک نگاه کردم و گوش دادم صدای خش خش برگا و حتی حرف زدن حشرات میشنیدم قشن ...

دقیقاا همینطور پسر ماشروم فقط باید روی خدا اهدافتان تمرکز کنی داداش میشه گفت  کسای میتونید توجه انرژیشون کنترل کنند کنار هم قرار بگیرن وبرزگ ترین مدیتیشن وکمک به نقطه آبی کنند

جهت رزور تور((کمک به نقطه آبی🌏 ))

باشماره 09120601063

ماشروم فقط باید روی خدا اهدافتان تمرکز کنی میشه گفت  کسای میتونید توجه انرژیشون کنترل کنند کنار هم قرار بگیرن وبرزگ ترین مدیتیشن وکمک به نقطه آبی کنند

جهت رزور تور((کمک به نقطه آبی🌏 ))

باشماره 09120601063

قابل توجه فقط کسای می‌تواند شرکت کنند که تجربه های قهرمانانه داشتن

این قرصو از یه قارچ سمی درست شدع که باعث توهماتی میشه که توی دنیای واقعی نمی‌تونید ببیند مثل چشم سوم از چیزهایی اگه میشی یا میبینی که هر آدمی نمیتونه اینم مثل همونه یجورایی

من کودکی تلخی داشتم اما ماشروم خیلی بهم کمک کرد که بهتر بشم. نمیتونم بگم یه درمان معجزه وار بود اما واقعا خیلی کمک کرد که دردهای گذشته رو التیام بده.

البته به روش مصرف ماشروم و اهداف و مقدار استفاده هم بستگی داره.

تجربه ماشروم زیاد داشتم دیدم کسی نمیشناسه و تجربه نداره باهاتون در میون میذارم

اول اینکه حواستون باشه چه نوعی تهیه میکنید 

اگه باره اولتونه سعی کنین با گلدن تیچر یا پنیس آنکات یا گلدن پنیس شروع کنید 

اگه تجربه ش رو ندارید به هیچ وجه سمت ایپی نرید خیلی قویه و راحت توی فازهای دارک میندازه تون 

مقدارش هم بنظرم ۱ الی ۲ گرم برای بار اول کافیه باز بستگی به نوعش داره 

بعد از نوعش شما باید شرایطش رو فراهم کنی به نظر من اگه میخوای حس قشنگی داشته باشی توی روز تو هوای خوب با تجهیزات و حداقل یک نفر که نزده باشه خوبه 

اگه میخوای تریپ درونی باشه تو شب باید بزنی 

ولی بنظرم بهترین مدلش اینه که تو یه خونه از شب تا صبح به همراه یک نفر که نزده باشه تاکید می‌کنم گل نیست بار هزارمینم که باشه نمیدونی با چی طرفی نمیدونی چه رولی میخواد برات پلی شه 

سعی کنید میوه بخورید قبلش به هیچ عنوان شکمتون پر نباشه خودش خیلی سنگینه حس میکنید که ۳ پرس غذا خوردی 

مکانی هم که توش هستین تماما سعی کنید که اون مکان کلا حس خوبی بهتون بده 

ولی فازش به این شکله

مثلا معمولا من ۵ تا ۸ گرم پلی میدم 

ساعت معمولا ۶ بعد از ظهر شروع میکنم با شکم خالی 

کنارش یکم لیمو تازه هم میخورم باعث میشه زودتر اثر کنه

بعد نیم ساعت ویژن آروم آروم شروع میشه 

مثلا کف زمین نگاه میکنی میدونی سنگیه ولی میبینی داره توش حرکت میکنه 

بعد میرم جلو آیینه میبینم به‌به مردمک چشام بازه بازه خودمم با ویژن میبینم 

بعد آهنگ پلی میکنم یا کسی کنارم ببینه نمیتونم از قبل پلی لیست گذاشتم برام پلی کنه این بودن یه فرد مطمئن کنارت خیلی تاکیدییه و از خیر اون شب از این پیشه آدما بری باید بگذری چون آدما بد تریپ میکنن اصلا تو فضاهای شلوغ نرید خیلی فاز بدی داره تو خونه ای که فقط یه نفر باشه مواظبت ایده آل ترین شرایطه 

بعدش معمولا میخوابم ولی ساعت ۱۲ یک شب معمولا بلند میشم و تا ۱ ساعت به اصطلاح توهم هست نه به طوری که مثلا یه آدمو گاو ببینم نمیدونم کجام و معمولا میگم به من الان اصلا کی ام اینجا چیکار می‌کنم و تو طول این مدت یه تریپ معنوی دارم که تا ۱ ساعت تا نهایتا دو ساعت زمان میبره 

که مقدار زیادیش یادم نمیاد معمولا ولی کاملا میدونم که چیزای خفن و پشم ریزونی از دنیا رو فهمیدم و قابل توضیح نیست چون برای هر فردی به یک شکله معمولا بد تریپ میشم ولی بعدش احساس فوق العاده ای دارم

یعنی خوده بد تریپیه ایه چیزایی رو بهم فهمونده و نشون داده که کاملا پشم ریزونه  خودم ماهی یکبار اینکار رو انجام میدم و دو ساله که همینه برنامه م ولی بنظرم یه سری فاکتور هایی از قبل لازمه که باید در نظر بگیرید

به نظرم از قبل باید ذهنی آماده باشی و بقولی بتونی بی وزن بودن رو تمرین کنی چون این گل نیست یا هر چیزه دیگه ای 

هر بار توی تریپت یه سناریو کاملا متفاوت روبروته 

من خودم همیشه قبلش یه نمه اضطراب دارم چون واقعا نمیدونی با چه چیزی میخوای روبرو شی 

اینم صرفا گفتم بدونید تبلیغ نمیکنم بستگی به خودت و شرایطی که فراهم کردی داره 

بستگی به تحملت داره 

مثلا بد تریپ میشی و میخوای فقط تموم شه و نمیتونی بدترین رو تحمل کنی و واقعیت شم بخوای هیچ راهی نداره دیگه از الان بدون رفت تو شیکمت تمومه هیچ چیزی ام روش اثر نداره هر چی بیشتر پیگیر شی حالت خراب تر میشه 

و اصلا تو اون حالت نمیتونی کار خاصی انجام بدی 

بنظرم تلفن تون هم رو حالت پرواز بزارید و به همراه تون حتما بگید که یهو کار اشتباهی انجام ندید 

ولی روی من جواب بوده دوسش دارم با اینکه بعضی موقع ها حالم توش خیلی بد میشه 

ولی انگار مغز آدم رو بعدش از نو طراحی کردن و جون تازه انگار میاد سراغت 

بنظرم اول کلی روش تحقیق کنید 

بعد شرایط ذهنی و بیرونیش رو فراهم کنید 

اینطوری بنظرم میتونه مثبت عمل کنه 

در غیر اینصورت میشه یه تجربه بد 

و اگر میخوای بزنی بری پیش خونوادت میشه فاجعه