2777
2789
عنوان

بچه بیایید.

58 بازدید | 4 پست

دو روز پیش یه اسکرین شات تو اعلانات صفحه قفلش دیدم نوشته ی طرف به زن میخورد گفته بود عزیزم و فلان ولی چیز خاصی توش ندیدم منم کاملاااا برعکس همیشه آروم ب شوهرم گفتم این چیه گفت کدوم منم گوشیشو دادم بهش یکم توش مشغول شد بعدگفت کو چرا من نمیبینم و اینا قسم خورد ک حذف نکرده و نیست.. قسم خورد دستشو گذاشت رو قرآن ک هیچچ وقت بهم خیانت نکرده این یه سو تفاهمه ک پیش اومد گفت اصلا خانم نیست بچه هام ک خط قرمزشهههه رو قسم خورد ک همچنین چیزی وجود نداره و خیانت نکردم بهت گفت شاید مال قبلنا بود یا  اصلا اون طرف آقاست. منم اصلا برام مهم نبود انگار از چشممم افتاد نمیدونم احساس کردم اون حسی ک قبلا بهش داشتم و سرد شد.  الان دو روز کاملاااااا سرد سردم نه اینکه قهرم ها نه این حس سردی تمااام وجودمو گرفته. دیشب ازم رابطه خاست نه رو نیاوردم و خیلی خشک و سرد بودم خودم جاش خجالت کشیدم ک رابطه خاسته...  بنظرتون باورش کنم؟.  هر چند برام هیچ ارزشی نداره.  

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
شاید واقعا اشتباه کردی ادمی که دوست دختر داره معمولا رابطه خواستنش خیلی کمه چون یه جا دیگه تخلیه می ...

نمیدونم برعکس همیشه ک گرم میشدم و اون میکشوندم ب سمتم الان سرددد سردممم

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نمیدونم برعکس همیشه ک گرم میشدم و اون میکشوندم ب سمتم الان سرددد سردممم

عشقم ادما همیشه گرم و با احساس نیستن من خودمم الان اینجوریم بعضی وقتا حوصلشو ندارم محبت هم کنه حال نمیکنم حتی جوابشو بدم به خودت سخت نگیر و فرصت بده 

2790
2778
2791
2779
2792