najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5347 عنوان ببخشید این سوال رو میپرسم 184 بازدید | 26 پست به غیر از عفونت ادراری ، چه مساله دیگه ای باعث میشه که آدم بعد از تخلیه مثانه، دوباره احساس کنه باید بره سرویس ؟ خیلی سعی کردم مودبانه بپرسم 😑🌷ده روز پیش هم سقط در هفته های پایین داشتم. دارم آنتی بیوتیک هم میخورم ممکنه بخاطر آنتی بیوتیک باشه؟ زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 1401/10/24 | 04:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیگانبانا عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 2940 اطلاعی ندارم، امیدوارم بهتر بشین مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍 ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴
najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5347 حرفی ندارم جزاینکه قربون ادبت 🌺 خدا نکنه تنت سلامت مهربون😍🌷 زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
ستي،ستي عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 2655 کلیه سنگ ساز باعث میشه زود زود بری دسشویی و همش احساس ادرار دار ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5347 سنگ کلیه✌🏻 ندارم الحمدالله تازه سونو شدم🌷 زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5347 کلیه سنگ ساز باعث میشه زود زود بری دسشویی و همش احساس ادرار دار تازه سونو شدم ولی ممنون از پاسختون حتما پیگیری میکنم از این جهت🌷 زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
ستي،ستي عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 2655 ندارم الحمدالله تازه سونو شدم🌷 پس مشکلت چیز دیگس برو دکتر راستی کلیت سردی بهش خورده باشه از اینم هس گرمی بخور مث چای دارچین ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
ستي،ستي عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 2655 تازه سونو شدم ولی ممنون از پاسختون حتما پیگیری میکنم از این جهت🌷 شاید تیشرتم پوشیدی سرما خورده ب کلیتچای دارچین بخور درست نشد برو دکتر ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5347 انقد مؤدبانه پرسیدی آدم روش نمیشه پست بزاره 😄 همینم خیلی خجل شدم 😂آخه سوال بی تربیتی ای هست بخاطر این یه سوال هم نمیشه پاشم برم دکتر 😂🌷 زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5347 شاید تیشرتم پوشیدی سرما خورده ب کلیت چای دارچین بخور درست نشد برو دکتر اره آره کمرم همش باد خورده راست میگی سردی هم زیاد خوردم زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5347 پس مشکلت چیز دیگس برو دکتر راستی کلیت سردی بهش خورده باشه از اینم هس گرمی بخور مث چای دارچین مرسی که راهنمایی کردی دقیقا درست گفتی 😍🌷 زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
رزقرمز۹۹ عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 1449 همینم خیلی خجل شدم 😂آخه سوال بی تربیتی ای هست بخاطر این یه سوال هم نمیشه پاشم برم دکتر 😂🌷 ببین یا سردیت شده که گرمی بخوری ببندی خوب میشه یا کلیه یا عفونت ادراریاز این ۳ تا خارج نیست