2777
2789
عنوان

مرگ♡

89 بازدید | 6 پست

شمام  به مرگ  فکر میکنین  گاهی ؟!

گاهی وقتا  که از خواب  بیدار میشم  خیلی حس  بدی  میگیرم مخصوصا  که  بعد از  ظهر  بخوابم   و بیدار شم  خونه تاریک باشه   ی  حس  عجیب  یا گاهی  به این فکر میکنم  که   یعنی  قراره  ی روز بمیرم و دیگه پسرم و همسرم و عزیزامو نبینم 🥲 خیلی دلم میگیره

من از جهنمش میترسم بقیش اوکیه

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که بچه دارم و مامانم فوت شده دلم نمیخواد بمیرم.همش فکر میکنم این زجری که میکشم دلم نمیخواد اون ...

اوخی   انشالله همیشه   سایت بالا سر نینیت باشه گلم  منم خیلی  به این چیزا  فکر میکنم 

نمی دونم دلیلش چیه شاید از افسردگی باشه من یه طوری شده بودم وقتی بچه هام خواب بودن می نشستم بالای سرشون گریه میکردم خیلی به مرگ فکر میکردم یا یه بارم رفته بودم حموم نشسته بودم گریه میکردم البته الان بهترم سعی میکنم زیاد بهش فکر نکنم