الساآنا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 291 عنوان خوشتیپا بیان 4022 بازدید | 7 پست سلام دوستای خوش هیکل و رو فرممن دکتر میرم برای لاغری بهم رژیم و قرص ترمو اسلیم داده که گیاهیه داخلش نیاسین فلفل سیاه و زردچوبه و کافئین و ... دارهکسیست استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته باشه در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید 1401/10/24 | 01:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
suzi97 عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 205 عزیزم شما این قرص رو استفاده کردید ؟ نتیجه ای براتون داشت؟رژیم دکتر براتون خوب بود؟
الساآنا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 291 عزیزم شما این قرص رو استفاده کردید ؟ نتیجه ای براتون داشت؟ رژیم دکتر براتون خوب بود؟ من راضی بودم انرژی مو زیاد میکرد ولی حتما باید دکتر بنویسه سر خود نخور در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید
suzi97 عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 205 من راضی بودم انرژی مو زیاد میکرد ولی حتما باید دکتر بنویسه سر خود نخور دکتر تغذیه به من پیشنهاد داد ولی نخریدم چون ندیده بودم کسی استفاده کنهممنونم
الساآنا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 291 دکتر تغذیه به من پیشنهاد داد ولی نخریدم چون ندیده بودم کسی استفاده کنه ممنونم خواهش میکنم در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید
ساراااااااااا۶۸جهانی عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 9 من راضی بودم انرژی مو زیاد میکرد ولی حتما باید دکتر بنویسه سر خود نخور سلام عزیز فقط انرژی داد یا وزنتون هم کم شد ؟
نسترنjoon عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 420 دکتر تغذیه به من پیشنهاد داد ولی نخریدم چون ندیده بودم کسی استفاده کنهممنونم من دکتر داروخونه بهم پیشنهاد داد.الان یک هفته ست دارم استفاده میکنم دقیقا یک کیلو کم کردم هر کی امضای من و دید برای بازشدن کلاف زندگیم صلوات بفرسته
suzi97 عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 205 من قرص اسلیم مکس از داروخانه خریدم روزی دو تا بعد غذا میخورم. (تازه شروع کردم)رو کاهش اشتهام یا انرژیم تاثیری نداشت ولی همیشه مشکل دفع داشتم راحت میرم دستشویی😃حتی اگه تاثیر دیگه ای هم برام نداشته باشه استفاده میکنم