2777
2789
عنوان

امنیت اسنپ

781 بازدید | 9 پست

بچه ها اسنپ واسه دخترا چفدر امنیت داره؟ 

چندروز پیش سوار شدم اصلا راننده ک یه مرد 40با50 ساله بود نگاهمم ک ناگهانی به اینه میخورد فقط داشت منو نگاه میکرد منم 19 سالمه اصلا هم ناجور لباس نمیپوشم کاملا عادی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

امنه من ک راضی بودم

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یه بار خواست منو بدزده مردک پیر خرفت درو باز کردم گفتم خودمو میندازم وایساد با پا زدم در ماشینش رفت داخل😂😂😂

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه

من ارایش نمیکنم مگه مهمانی که عینک و  ماسک و کاملا میپوشونم اما یه بار راننده انقد نگاه میکرد اعصابم خورد شد. ولی یه بار انقد اقاهه خوب بود هم ادب هم رفتار هم رانندگی اصلا عاشقش شدم😂😂

من همین یه دونه ام!
خودت داخل اسنپی؟؟ 

اره پارسال تپسی بودم خدا خیرشون نده.  دور از جان همه تون یه مشت ادم متوهم و دیوانه واسم گزارش زدن کاربریم ترکید.  الان یک ساله اسنپم.  اینجا هم امتیاز منفی میدن دیوانه هاـ