2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون راست میگه؟؟؟

82 بازدید | 6 پست

دوست پسر سابقمه من دوسال باهاش یودم والان ولش کردم پسره پولداره بعد روبیکا نصب کردم الان همش میگه که چرا نصب کردی؟ داری باکی چت میکنی؟ لامصب من همش به فکر توام منم گفتم یا دوستام گروه زدیم برای درسامون گیر داده من روهم عضو کن اخه اصلا نمیفهمه ما الان یکسال کات هستیم  

پ. ن: خیلی محدودم میکردو همش دعوا داشتیم کات کردیم 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

ربطش رو به اون نفهمیدم 

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطش رو به اون نفهمیدم 

دلیل کاتمون رو گفتم تا بگید چی بگم دست از سرم برداره 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
 دلیل کاتمون رو گفتم تا بگید چی بگم دست از سرم برداره 

مگه تو زندگیته؟ به تو ربطی داره؟ به اون ربطی داره؟

یه غریبه س

جوابشو نده ،مگه میخواد چ کار کنه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
2790
2778
2791
2779
2792